SILIKONI, FOTKE 18+ I NAPUCAN INSTAGRAM! Saldanja šeta hodajuću "BOMBU" - sinoć je "zapalila" Arenu, a njena priča je UŽASNA
Foto: Starsport

SILIKONI, FOTKE 18+ I NAPUCAN INSTAGRAM! Saldanja šeta hodajuću "BOMBU" - sinoć je "zapalila" Arenu, a njena priča je UŽASNA

Košarka -

U okviru 21. kola ABA lige, košarkaši Partizana ostvarili su juče veoma važnu pobedu nad ekipom Cedevita Olimpije - 110:102.

Pored toga što smo gledali veoma uzbudljivu utakmicu, kompletan "šou" pre početka samog meča pripao je jednoj misterioznoj crnki.

Ona je ušla u Arenu u dubokom dekolteu u društvu fudbalera Partizana Mateusa Saladanje i zauzela mesto u prvom redu Arene.

Partizan, Mateus Saldanja
foto: Starsport

Otkiveno je da je pomenuta devojka lepša polovina Mateusa Saldanje, koji sinoć u beogradskoj "Štark areni" nije skidao osmeh sa lica.

Inače, atraktivna crnka zove se Gabrijela Gabi i jedna je od najpoznatijih influenserki u Brazilu, a pored toga je i di-džej.

Gabi je pre nekoliko godina skrenula pažnju na sebe zbog burne veze sa fudbalerom Mančester junajteda, Antonijem.

Naime, ona je otkrila da ju je poznati Brazilac maltretirao i zlostavljao, kao i da joj je pretio u periodu od 2022. do 2023. godine.

– Rekao je da ako ne budem sa njim, neću da budem ni sa kim. Rekla sam mu da sam trudna, da me plaši. Tresla sam se od straha – izjavila je Kavalin.

Zbog stresa koji je preživela, u 16. nedelji trudnoće je izgubila bebu.

– Ne sećam se tačno oko čega je bila svađa, možda oko nekog sa kim sam bila pre nekoliko godina. Udario me u grudi i moj silikon se okrenuo naopako – ispričala je prelepa Brazilka.

Kurir sport

Bonus video:

00:35

Puna Arena Partizan, grobari, navijaci, kosarka, arena, rekord

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track