NE PAMTI SE DA JE BOGDAN ODIGRAO OVAKO LOŠ MEČ: Bogdanovićeva noć za zaborav
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

nba liga

NE PAMTI SE DA JE BOGDAN ODIGRAO OVAKO LOŠ MEČ: Bogdanovićeva noć za zaborav

Košarka -

Košarkaši Atlante pobedili su Njujork 116:100 i prekinuli niz od dva poraza.

Džejlen Džonson bio je najefikasniji u pobedničkoj ekipi sa 26 poena uz devet skokova i sedam asistencija, Deandre Hanter dodao je 22 poena, a Dedžonte Marej 21 poen, devet skokova i šest asistencija.

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović odigrao je meč ispod svog uobičajenog nivoa. Ubacio je samo pet poena uz četiri asistencije, dve ukradene lopte, skokom i blokadom.

Bogdan je imao katastrofalan procenat šuta za 30 minuta na parketu. Uputio je šest hitaca van linije za tri poena i pogodio samo jednom (16,7%). Zanimljivo - nijednom nije "opalio" za dva poena.

U ekipi Njujorka nije bilo povređenog Džejlena Bransona, a najefikasniji je bio Donte Divinćenco sa 21 poenom, a Bojan Bogdanović dodao je 19 poena.

U ostalim utakmicama Hjuston je bez Bobana Marjanovića a predvođen Alperenom Šengunom, koji je postigao 45 poena, pobedio San Antonio 114:101, a Bruklin je pobedio Filadelfiju 112:107.

Košarkaši Klivlenda pobedili su Boston 105:104 "zakucavanjem" Dina Vejda 19,1 sekund pre kraja utakmice i naneli Seltiksima prvi poraz od 1. februara.

Indijana je pobedila Dalas 137:120 uprkos tripl-dablu Luke Dončića od 39 poena, 11 asistencija i 10 skokova, a Nju Orleans je pobedio Toronto 139:98 i naneo mu najteži poraz u sezoni.

Kurir sport

Bonus video:

00:22

Navijači Zvezde čekaju u redu za kartu za evroligaški derbi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track