JEZIVA SCENA! NEKO JE MOGAO DA NASTRADA! Srbi bili pored terena, a deo semafora pao na parket - umalo da pogodi čirlidersicu!
Foto: Printscreen

užas

JEZIVA SCENA! NEKO JE MOGAO DA NASTRADA! Srbi bili pored terena, a deo semafora pao na parket - umalo da pogodi čirlidersicu!

Košarka -

Na utakmici španske ACB lige, Baskonija - Barselona pao je deo semafora na parket!

Srećom, niko nije povređen u momentu u kojem su na terenu bile čirlidersice, i to samo na nekoliko koraka od mesta na kojem je neko mogao da ozbiljno bude povređen. U tom trenutku igra je bila prekinuta, košarkaši kod klupa na tajm-autu, a mnogi isprva nisu ni primetili šta se dogodilo.

Pogledajte tu situaciju u dvorani "Fernando Buesa", zbog koje je klub odmah izdao saopštenje:

"Baskonija istražuje pad jednog od svetala na video-semaforu tokom poslednjeg tajm-auta utakmice. Klub je zatražio izveštaj tehničkog dobavljača koji je odgovoran za nedavnu instalaciju semafora, da bi se razjasnili uzroci incidenta", objavio je čuveni španski klub.

Utakmica je odigrana u punoj dvorani, Baskonija je ostvarila veliku pobedu 103:96, neverovatni košarkaš Markus Hauard igrao je utakmicu karijere i ubacio 37 poena, a u oba tima igrali su srpski košarkaši. Za domaće je Vanja Marinković ubacio devet poena uz pet skokova i dve asistencije, za goste je Nikola Kalinić postigao pet, uz šest skokova.

Na kraju, 46 sekundi pre poslednjeg zvuka sirene, samo pukom srećom izbegnuta je tragedija. Španski novinari pišu da je jedna od lampi na semaforu pala i rasprišla se u "hiljadu" delova. Baskonija je odmah pokrenula istragu šta se dogodilo. U momentu su svi stavili ruke na lice i glave i prizor je bio jeziv - kada su shvatili šta je moglo da bude.

Kurir sport / Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track