OBRADOVIĆ PONOVO PRIČAO O LEDEJU! Mnoge zanima gde je košarkaš Partizana nakon PORODIČNE TRAGEDIJE - Žoc je sada sve otkrio!
Foto: @starsport

OBRADOVIĆ PONOVO PRIČAO O LEDEJU! Mnoge zanima gde je košarkaš Partizana nakon PORODIČNE TRAGEDIJE - Žoc je sada sve otkrio!

Košarka -

Košarkaši Partizana spremaju sa za jednu od najbitnijih utakmica u ovom delu sezone kada je reč o Evroligi. Crno beli sutra od 20.30 igraju u Areni protiv Baskonije u 29. kolu u meču koji bi mogao da da odgovore na mnoga pitanja.

Klub iz Humske se bori za desetu poziciju i mesto u plej-inu. Španski klub ima 16 pobeda, čak tri više od kluba iz Humske i jasno je da je trijumf imperativ za "parni valjak".

Ipak, ne može bez problema za Željka Obradovića, jer nije poznato kada će se Zek Ledej priključiti ekipi nakon smrtnog slučaja u porodici zbog kog je odmah nakon utakmice u Barseloni uz dozvolu kluba otišao u Ameriku.

Trener Partizana i devetostruki osvajač Evrolige upitan o Amerikancu nije znao da kaže kada će se Ledej staviti na raspolaganje timu.

- Zek je u Americi - kratko je rekao Obradović.

Osvrnuo je šef stručnog štaba Partizana i na Baskoniju za koju je istakao da ima odličan sastav.

- Sada smo u situaciji da igramo u Areni, nema putovanja i to je dobra stvar. Znama koliko su utakmice važne. Imamo šanse da budemo u Top 10. Probaćemo da se pripremimo. Znamo da je to tim koji šutira za tri poena. Svi šutiraju, a da ne pričam sada o Hauardu koji je sam šutnuo jednu utakmicu 22 puta. Ključ utakmice je da ne pogađaju u visokim procentima - rekao je Željko.

Svoja očekivanja pred duel sa klubom iz Vitorije izneo je i Danilo Anđušić koji je govorio gde je najveća snaga tima Duška Ivanovića.

- Očekuje nas jedna od najvažnijih utakmica ove sezone. Igraju u Evroligi sjajnu košarku, imaju tri pobede više od nas zato bi nam trijumf baš značio. Naravno Hauard je tu lider i jedan od igrača koji mora da se zaustavi. Trudimo se da ostanemo pozitivni. Dobro smo igrali u Milanu, čak i u Barseloni pune tri četvrtine, ali smo na kraju pali i izgubili možda i većom razlikom nego što je bilo realno - rekao je Anđušić.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:35

Puna Arena Partizan, grobari, navijaci, kosarka, arena, rekord

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track