IVANOVIĆ SUMIRAO UTISKE POSLE PORAZA: Nije problem Partizan, već mi nismo odigrali dobro, nismo bili agresivni
Foto: Starsport©

EVROLIGA

IVANOVIĆ SUMIRAO UTISKE POSLE PORAZA: Nije problem Partizan, već mi nismo odigrali dobro, nismo bili agresivni

Košarka -

Košarkaši Partizana su u Beogradu, u 30. kolu Evrolige, pobedili Baskoniju sa 87:83 (23:16, 21:26, 25:18, 18:23) i sa učinkom od 14 pobeda i 16 poraza nalaze se na desetom mestu, što ih ostavlja u trci za plasman u doigravanje za plej of.

Trener gostujućeg tima Duško Ivanović sumirao je utiske posle poraza.

"Ne znam, biće teško i u ACB i u Evroligi, jer nemamo nigde vremena za odmor. Biće teško, ali borićemo se. Sve je teško u životu. Ovo je ambijent u kom bi svaki igrač poželeo da igra. Ali moraš da igraš čvrsto, koncentrisano i mi to nismo imali na početku. Partizan jeste i često tu početnu prednost do kraja sačuva, a i kada gubi, agresivnošću koju je imao večeras, uspe da preokrene. Ali, nije problem Partizan, već mi nismo odigrali dobro, nismo bili agresivni", rekao je Ivanović.

Monako, Baskonija
foto: Norbert Scanella / imago sportfotodienst / Profimedia

"Oni su igrali pikenrol, pikenpop, ali sve se to brani ako imaš agresivnost. Mi je nismo imali. U nekoliko situacija smo pravili početničke greške. Ali kada igraš agresivno, onda greška nije greška. Pošto to nismo imali, onda je svaka greška, baš greška i to se vidi. Rekao sam da se u ovom ambijentu nismo na početku adaptirali i to pomaže Partizanu. Svi znamo kakvu podršku imaju Partizan i Zvezda, ali pravi igrači moraju da znaju da u njoj igraju".

Osvrnuo se i na samu završnicu.

"Mislim da smo sa dve odbrane, kada smo osvojili loptu, možda mogli da uradimo nešto. Kao i u poslednjem napadu, kada je Doužer imao loptu, to je zadnji napad, moraš da budeš agresivniji", rekao je Ivanović.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track