SMART OBJASNIO RAZLOGE PORAZA OD PANATINAIKOSA: Znamo da igraju čvrstu odbranu, probali smo u tranziciji da ih ugrozimo (VIDEO)
Foto: Petar Aleksić

EVROLIGA

SMART OBJASNIO RAZLOGE PORAZA OD PANATINAIKOSA: Znamo da igraju čvrstu odbranu, probali smo u tranziciji da ih ugrozimo (VIDEO)

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde su u Beogradu, u 30. kolu Evrolige, izgubili od Panatinaikosa sa 89:76 (29:20, 22:21, 19:15, 19:20) i sa učinkom od 10 pobeda i 20 poraza ostali su na 16. mestu.

Zvezda je nastavila katastrofalnu seriju u Evroligi i doživela je šesti uzastopni poraz, a osmi neuspeh na svom terenu u ovoj sezoni. Poslednji put crveno-beli su slavili 30. januara u duelu sa Valensijom.

Bek Crvene zvezde Džavonte Smart istakao je da su se saigrači i on borili, ali da nisu uspeli da smanje razliku i preokrenu meč protiv Panatinaikosa.

"Neizvesna utakmica, osećam da smo se borili tokom celog meča. Probali smo da smanjimo zaostatak na pet poena i da preokrenemo", rekao je Smart novinarima posle susreta.

"Znamo da igraju čvrstu odbranu, probali smo u tranziciji da ih ugrozimo. Probali smo da nađemo otvorene šuteve", dodao je Amerikanac.

01:19

Smart posle poraza od PAO

U narednom kolu, Crvena zvezda će u petak u Beogradu igrati pritiv Virtusa.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track