"REAL JE EKIPA KOJA DOMINIRA" Obradović sumirao utiske nakon poraza - ponovo je pričao o Ledeju, ne zna kada će se vratiti iz SAD!
Foto: Starsport

evroliga

"REAL JE EKIPA KOJA DOMINIRA" Obradović sumirao utiske nakon poraza - ponovo je pričao o Ledeju, ne zna kada će se vratiti iz SAD!

Košarka -

U okviru 31. kola Evrolige, košarkaši Partizana izgubili su na svom parketu od madridskog Reala rezultatom 88:76!

Crno-beli su došli u situaciju da se bore za plej-in Evrolige, a pobedom nad Baskonijom u prošlom kolu napravili su veliki korak unapred.

Znali su izabranici Željka Obradovića da bi ih eventualna pobeda na večerašnjem meču dodatno pogurala ka tom cilju, ipak, bilo je jasno da crno-belima neće biti lako, imajući u vidu da igraju protiv trenutno najboljeg tima u Evroligi.

Nakon utakmice, utiske je sumirao trener beogradskog tima, Željko Obradović:

- Čestitam Realu, pokazali su da su bolji. Izgubli smo utakmicu u trećoj deonici. Bili smo u utakmci do poslednja dva minuta treće deonice. Napravili smo greške, ali tu je bio Hezonja. Dali smo mu prostora da šutira. Mislim da je Real ekipa koja dominira, ubedljivo prvi. Ne mislim da je ovaj poraz nešto što je bolno. Izgubili smo druge utakmice koje je trebalo da dobijemo, možda su neki igrači igrali u grču, ali znam da smo i večeras imali želju i borbenost, ali nije bilo dovoljno - kazao je Obradović na početku konferencije za medije.

Željko Obradović
foto: Starsport

Upitan je Željko da li Partizanu fali igrač na poziciji plejmejkera.

- Ovo je tim koji imamo i on će se boriti do kraja. Imamo igrača na toj poziciji, praviće se analize, ali ništa se ne menja. Nastavljamo da se borimo, imamo važne utakmice. Probaćemo da završimo sezonu na pravi način - dodao je slavni trener.

Mnoge zanima kada će se Zek Ledej vratiti u Beograd nakon porodične tragedije.

- Ne znam. Zaista ne znam. Kada se desila ta tragedija, nisam hteo nijednog momenta da ga pitam kada se vraća. To je njegova stvar. Ne znam kada je sahrana. Saznao sam samo da mu je otac bio vojno lice i da se sahranjuje po običajima američke vojske. Kada će to biti, ne znam - rekao je Obradović.

Kurir sport

Bonus video:

00:49

Željko Obradović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track