NAGRADA ZA FENOMENALNE PARTIJE! Hezonja i Brajant najbolji igrači 31. kola Evrolige
Foto: Starsport©

mvp

NAGRADA ZA FENOMENALNE PARTIJE! Hezonja i Brajant najbolji igrači 31. kola Evrolige

Košarka -

Košarkaš Real Madrida Mario Hezonja i igrač Efesa Elajdža Brajant proglašeni su danas za najkorisnije igrače (MVP) 31. kola Evrolige.Oni su svojim nastupima u ovoj rundi takmičenja sakupili po 33 indeksna poena.

Hezonja je odigrao glavnu ulogu u pobedi Reala protiv Partizana u Beogradu sa 88:76. On je postigao 25 poena, ubacivši pet od šest pokušaja za tri poena, a upisao je i šest skokova i četiri asistencije. Hezonja, pri tom, nije napravio nijedan faul, a iznudio je šest u pobedi kojom je Real potvrdio prvo mesto na kraju regularnog dela sezone.

Brajant je bio najbolji u važnoj pobedi Efesa protiv Albe sa 85:84. On je upisao 24 poena, pet skokova, četiri asistencije, dve ukradene lopte i jednu blokadu.

Sledeći po učinku u ovoj rundi takmičenja su košarkaši Crvene zvezde i Valensije, Nemanja Nedović i Semi Odželej koji su sakupili po 30 indeksnih poena.

Nedović je u pobedi crveno-belih protiv Virtusa (94:79) ubacio 25 poena za manje od 24 minuta na parketu, uz sedam asistencija i tri skoka. Odželej je zabeležio 22 poena, šest skokova i dve asistencije u porazu svog tima od Monaka (79:78).

Listu najboljih u 31. kolu Evrolige zaokružuju Kostas Slukas iz Panatinaikosa i Mustafa Fal iz Olimpijakosa sa indeksom 25.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track