Lazić: Biće teško protiv Zadra, puni su samopouzdanja

Lazić: Biće teško protiv Zadra, puni su samopouzdanja

Košarka -
Zadar je u prvom kolu Jadranske lige izgubio od Partizana sa 81:74 u Beogradu, dok je Zvezda poražena u gostima od Splita sa 87:81

BEOGRAD - Trener košarkaša Crvene Zvezde Milivoje Lazić rekao je danas da njegovu ekipu očekuje težak meč sa Zadrom u drugom kolu Jadranske lige jer su oni puni samopouzdanja posle dobre igre protiv Partizana na početku takmičenja.

"Očekuje nas veoma teška utakmica, Zadrani su se sigurno "napunili" samopouzdanjem, jer su u prvom kolu odigrali veoma dobro protiv Partizana. Mi smo izgubili u Splitu, zato sada imamo obavezu da u drastičnoj meri popravimo pristup i pobedimo", rekao je Lazić za klupski sajt.

"Zadar ima odličan tim, bez istaknutih pojedinaca, ali popunjen na svim pozicijama. Jako su borbeni, često menjaju ritam, agresivni su i u odbrani i u napadu, igraju na kontranapade, a svoju šansu traže iz laganih poena i dobroj igri u tranziciji", kazao je Lazić.

Trener Zvezde je istakao da će u utakmici protiv Zadra mnogo toga zavisiti od njegovih košarkaša.

"Mnogo toga će zavisiti od nas samih. Šansu za pobedu vidim u angažovanom pristupu. Ako budemo pristupili na pravi način, to je šansa za uspeh, ne samo na ovom meču, već u celoj sezoni. Moramo da prikažemo veću borbenost, želju, da izgaramo na terenu i siguran sam da će se taj trud isplatiti", istakao je Lazić.

Zadar će dočekati Zvezdu sutra u 18.00.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track