ONA JE NAJBOLJA KOŠARKAŠICA NA SVETU: Kejtlin Klark ZALUDELA PLANETU i dobila NEPRISTOJNU PONUDU!
Foto: ANDY LYONS / Getty images / Profimedia

može i protiv muškaraca

ONA JE NAJBOLJA KOŠARKAŠICA NA SVETU: Kejtlin Klark ZALUDELA PLANETU i dobila NEPRISTOJNU PONUDU!

Košarka -

Kejtlin Klark je glavna košarka tema u SAD, a partije koje ova košarkašica pruža za Ajovu ostavljaju bez daha.

Iako je još uvek na koledžu, za Klark već sada kažu da je najbolja košarkašica na svetu, ne manjkaju poređenja čak i sa muškaracima, a poznati reper Ajs Kjub ponudio joj je nestvaran novac, kako bi naredne sezone postala deo BIG3 lige i igrala upravo protiv muškaraca.

Kejtlin Klark
foto: Scott Rausenberger / Zuma Press / Profimedia Slično

Sezona u BIG3 ligi traje samo 10 utakmica, a za trajanje ugovora Kejtlin Klark bi zaradila vrtoglavih 5.000.000 dolara.

Ovo je novac koji ne može da dobije u WNBA ligi, ali je vrlo moguće da će biti prvi izbor na draftu, te da će se priključiti ekipi Indijana Fivera u ovom takmičenju.

Kejtlin je postala najbolji strelac u istoriji koledž košarke (u obe konkurencije), a porede je sa Stefom Karijem po stilu igre.

Klark je klasu još jednom pokazala prethodne večeri, kada je sa svojom Ajovom izbacila aktuelnog šampiona LSU u četvrtfinalu "martovskog ludila" (94:87), a Kejtlin je bila nezaustavljiva postigavši 41 poen uz 12 asistencija i sedam skokova.

Klark je približila žensku košarku svim ljubiteljima "kraljice igara", a ukoliko njena karijera bude nastavila da se razvija u ovom pravcu, vrlo je lako moguće da će postati najbolja košarkašica u istoriji.

BONUS VIDEO

01:14

NESTVARAN PODATAK! Scene iz Arene PREPLAVILE INTERNET - Partizanu i Grobarima pošlo za rukom ONO što nije ni NBA klubovima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track