BARCOKAS POSLE POBEDE NAD ZVEZDOM NAHVALIO BOLOMBOJA: Imali smo problem da utakmicu završimo ranije
Foto: Starsport©

EVROLIGA

BARCOKAS POSLE POBEDE NAD ZVEZDOM NAHVALIO BOLOMBOJA: Imali smo problem da utakmicu završimo ranije

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su na svom terenu od Olimpijakosa sa 86:89 (14:23, 25:19, 25:21, 22:26), u meču 33. kola Evrolige.

- Pre svega, zahvalni smo zbog atmosfere. Svakako da je utakmica bila rat, Zvezda nije htela da odustane, pokušali su sve da pobede, ali sa neverovatnim talentom njihovih igrača, Hange, Tea, Nedovića i naravno Bolomboja imali smo problem da utakmicu završimo ranije. Na kraju je bitna pobeda, moje kolege su mi rekle da ćemo igrati plej-of ovom pobedom što je odlično za nas, s obzirom na sve stvari koje su nam se desile, povrede, odlaske. Moram reći da sam zahvalan igračima i organizaciji, kao i na ovom plej-ofu. Hvala im - rekao je Barcokas.

Jorgos Barcokas
foto: Starsport©

- Sto posto verujem jer osvojili smo 2013. titulu Evrolige, a imali smo problema tokom sezone. Kada jedan tim bude testiran tokom sezone bude spreman za kraj priče. Prošle godine smo sve dobijali lako, bili prvi skoro. Dobili smo lako u polufinalu, vodili protiv Reala 39 minuta i izgubili titulu u 37 sekundi. Morate testirati svoj karakter i zahvalan sam igračima da uprkos problemima smo uvek prisutni u takmičenju koje je iz godine u godinu sve teže - dodao je Barcokas.

Zvezda je na 16. mestu sa 11 pobeda i 22 poraza, a Olimpijakos je na petom mestu sa 21 pobedom i 12 poraza.

U narednom, poslednjem kolu Zvezda će gostovati Efesu, dok će Olimpijakos dočekati Fenerbahče.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track