LEGENDARNI HRVAT OPČINJEN SRPSKIM KLUBOM, NJEGOVE REČI ĆE VAS IZNENADITI! "Tamo možeš da vidiš sve, to je rapsodija od košarke"
Foto: Petar Aleksić

lepe reči

LEGENDARNI HRVAT OPČINJEN SRPSKIM KLUBOM, NJEGOVE REČI ĆE VAS IZNENADITI! "Tamo možeš da vidiš sve, to je rapsodija od košarke"

Košarka -

Paralelno sa Evroligom, u finiš sezone ulazi i ABA liga - Crvena zvezda je prva, Partizan drugi, a postoji još jedan srpski tim o kojem se priča u regionu.

Aco Petrović, nekadašnji hrvatski košarkaš, oduševljen je kako izgleda tim Mege, koji ove sezone fantastično igra predvođen trenerom Markom Baraćem, ali i košarkašima Nikolom Đurišićem i Urošem Plavšićem!

Po rečima Draženovog brata, u regionalnoj košarci nema ništa bolje od rapsodije koju Mega prikazuje kad god izađe na parket! Ozbiljne reči legendarnog asa mogle bi da budu veliki vetar u leđa mladom timu koji predstavlja najprijatnije iznenađenje u regionalnoj košarci.

"Ekipa za koju bih ja lično kupio ulaznicu da je gledam je Mega. Tamo možeš da vidiš sve. To je rapsodija od košarke", rekao je nekadašnji hrvatski košarkaš u podkastu "ABA Talks", gde o raznim temama u regionalnoj košarci govori sa Edinom Avdićem, Žarkom Paspaljem i Sašom Dončićem.

Po rečima hrvatskog trenera Mega će u samom finišu preuzeti četvrto mesto na tabeli i prednost domaćeg terena! "Oni će biti na kraju, potpisujem, četvrti, oni će biti četvrti i imaće prednost domaćeg terena u četvrtfinalu. Način na koji igraju... Ti vidiš tu mladost, ali i kvalitet. Tamo je sve sređeno, znaju se pravila u svakom trenutku. Naravno, Zvezda je prva, Partizan drugi, Budućnost treća, međutim, kad Mega odigra utakmicu meni je to nešto najlepše što sam ove godine video", zaključio je Petrović!

Kurir sport / Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track