"KAKAV SI TI CIRKUZANT, KO TE DOVEDE U PARTIZAN?" Grobari BESNI na svog košarkaša - zbog jednog komentara se usijale mreže! FOTO
Foto: @starsport

ovo mu nije trebalo

"KAKAV SI TI CIRKUZANT, KO TE DOVEDE U PARTIZAN?" Grobari BESNI na svog košarkaša - zbog jednog komentara se usijale mreže! FOTO

Košarka -

Partizan ima samo jedan način da se nađe u plej-in turniru Evrolige. Sledeće nedelje mora da pobedi Valensiju u Areni, a da Crvena zvezda savlada Efes u Istanbulu.

To je jedini scenario koji može da odvede crno-bele u doigravanje, što znači da će morati da navijaju za večitog rivala u elitnom takmčenju.

Upravo je to objava koju je specijalizovani košarkaški portal "BasketNews" postavio na Instagramu. Košarkaš Partizana Džejlin Smit video je to i ostavio komentar, tačnije smajli koji se smeje. Navijači srpskog tima žustro su reagovali na to i počeli su da ga prozivaju.

"Kakav si ti cirkuzant", "Došao si u Beograd na odmor", "Šta ti je smešno?", "Ko te dovede u Partizan?", "Šta se smeješ, ovo nije smešno, žalosno je". Bili su ovo samo neki od komentara koje su navijači ostavili kao odgovor na njegov komentar.

Smit je došao u tim Željka Obradovića krajem decembra prošle godine i nije se proslavio. U Evroligi je odigrao ukupno 6 mečeva i prosečno beleži 5,3 poena, poslednji put je u ovom takmičenju igroa protiv Virtusa u 25. kolu. U ABA ligi je odigrao 9 utakmica, uz prosek od 5,4 poena po meču.

Kurir sport / Mondo

Bonus video:

01:00

Partizan, grobari, arena, Evroliga

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track