ZNAM KOLIKO ĆE NOVCA JOVIĆ ZARADITI U OVOJ LIGI! NBA superstar sipao hvalospeve na račun Srbina! Njegove reči ODZVANJAJU AMERIKOM!
Foto: Printscreen

KAKVA IZJAVA

ZNAM KOLIKO ĆE NOVCA JOVIĆ ZARADITI U OVOJ LIGI! NBA superstar sipao hvalospeve na račun Srbina! Njegove reči ODZVANJAJU AMERIKOM!

Košarka -

Posle lude završnice i dva produžetka košarkaši Majamija savladali su ekipu Atlante (117:111), a jedan od junaka trijumfa bio je reprezentativac Srbije Nikola Jović koji je odigrao jednu od najbolji partija u svojoj NBA karijeri.

Mladi srpski as meč je završio sa 23 postignuta poena, osam skokova i jednom asistencijom. Samo poen mu je nedostajao da izjednači rekord karijere u najjačoj ligi na svetu.

Blistao je u oba produžetka. U prvom je pogodio važnu trojku koja je ostavila njegov tim u životu, zatim zabeležio asistnciju posle koje je Majami izborio drugi produžetak, a upisao je i važne poene u poslednjih pet minuta meča i pomogao ekipi da se odlepi.

Nakon meča, Jovićev dobar prijatelj i mentor, NBA superstar Džimi Batler, sipao je hvalospeve na račun Srbina.

"Znam koliko mu je stalo do igre i pobede. Znam ko je on, znam kakav je igrač. I znam, iskreno, koliko će novca zaraditi u ovoj ligi", rekao je oduševljeni Batler.

Kurir sport/J.M.

01:39

Nikola Jović na prijemu košarkaša u Predsedništvu Srbije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track