ZVEZDA SE POVUKLA SA UTAKMICE POSLE PAR MINUTA! Bruka crveno-belih protiv Efesa izazvala ŽESTOKU REAKCIJU legendarnog trenera!
Foto: Italy Photo Press / Zuma Press / Profimedia

iznervirao se

ZVEZDA SE POVUKLA SA UTAKMICE POSLE PAR MINUTA! Bruka crveno-belih protiv Efesa izazvala ŽESTOKU REAKCIJU legendarnog trenera!

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su epsku bruku u Istanbulu i poraženi su od Efesa rezultatom 100:55. Ovaj poraz zaboleo je i sve u Partizanu i Olimpiji iz Milana pošto su ova dva tima na taj način izgubila sve šanse za plej-in.

Zbog toga je trener tima iz Milana, Etore Mesina, žestoko udario po Zvezdi. Olimpija je isto veče poražena od Makabija u Beogradu (92:86), a čuveni trener je istakao sledeće:

Etore Mesina
foto: Starsport

- Nije bilo lako igrati večeras za nas jer smo posle par minuta znali da se Crvena zvezda povukla sa utakmice sa Efesom. Bilo je sve jasno posle deset minuta. Igrači su i dalje igrali, svima sam dao šansu, kao na primer Ričiju, koji se tek vratio iz povrede. Mlado Bartolani je pokazao neke dobre stvari na terenu - rekao je Mesina, pa dodao:

- Koristili smo mlade da se vratimo u igru protiv briljantnog protivnika. Želim sve najbolje Makabiju, igraju odlično i imaće priliku da urade nešto u plej-ofu.

Kurir sport.

BONUS VIDEO:

00:49

Željko Obradović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track