"SADA JE MOTIVACIJA SVIH TIMOVA I IGRAČA NA DRUGOM NIVOU" Željko najavio meč sa Igokeom, otkrio na koga neće moći da računa sutra!
Foto: Starsport©

ABA LIGA

"SADA JE MOTIVACIJA SVIH TIMOVA I IGRAČA NA DRUGOM NIVOU" Željko najavio meč sa Igokeom, otkrio na koga neće moći da računa sutra!

Košarka -

Košarkaši Partizana sutra od 18 sati i 30 minuta u Beogradskoj areni igraju prvu četvrtfinalnu utakmicu plej-ofa ABA lige protiv Igokee.

Trener crno-belih, Željko Obradović. rekao je pred ovu utakmicu da su sve ekipe motivisane u plej-ofu ABA lige i da se nada da će njegovi igrači biti spremni za početak četvrtfinale serije protiv Igokee.

"Imali smo par dana da pripremimo tu seriju protiv Igokee i to je ono najbitnije, da razmišljamo samo o njima. Znamo kako izgleda plej-of, motivacija svih timova i igrača je na drugom nivou i da podignemo našu, protiv tima koji nas je iznenadio. Pobedili su nas u Beogradu, to znači da moramo da pristupimo ozbiljno", kazao je Obradović i potom dodao:

"Plej-of je izuzetno zanimljivo takmičenje, svi dolaze sa motivacijom i uvek je to prva stvar, mislim da je ekipa odradila ovih par treninga, danas imamo još jedan i nadam se da ćemo spremni početi".

Žoc, Željko Obradović
foto: Starsport©

Željko je rekao sutra neće moći da računa na Pi Džej Doužera, koji je još na terapijama.

Košarkaš Partizana Danilo Anđušić rekao je da se ekipa koncentriše na plej-of.

"Dobra je atmosfera u ekipi, naravno da nam je bilo teško, trudimo se da ne razmišljamo o prošlosti, ako se fokusiramo na prošlost, ne možemo da se fokusiramo na sadašnjost i budućnost. Sada je fokus na plej-of ABA lige. ;Najlepši deo godine, svi jedva čekamo plej-of. Igokea nas je pobedila, ali smo mi pobedili u Lakštašima i to dosta lako, pa se nadamo da će ponovo biti tako", naveo je on.

Danilo Anđušić, Zek Ledej, Partizan
foto: @starsport

Partizan je prošle sezone u finalnim duelima protiv Crvene zvezde osvojio titulu regionalne lige.

"Prošle godine smo probili led, znamo kako to izgleda, kakve nas utakmice očekuju. Mnogi igrači znaju, a i drugi momci će se spremiti kroz ostale utakmice za finale", rekao je Anđušić.

Partizan je regularni deo sezone završio na drugom mestu pa će do finala imati prednost domaćeg terena, a Igokea je bila šesta.

Kurir sport

Bonus video:

00:49

Željko Obradović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track