CRNO-BELI "BEZ REČI" NAPUSTILI PIONIR! Neprofesionalno, bahato ponašanje Partizana i njegovih košarkaša posle poraza (VIDEO)
Foto: Petar Aleksić

ĆUTANJE

CRNO-BELI "BEZ REČI" NAPUSTILI PIONIR! Neprofesionalno, bahato ponašanje Partizana i njegovih košarkaša posle poraza (VIDEO)

Košarka -

Košarkaši Partizana su izgubili u prvoj utakmici finala ABA lige od Crvene zvezde, nakon čega su "bez reči" napustili dvoranu "Aleksandar Nikolić".

Zvezda je u ponedeljak uveče, u utakmici koja je trajala blizu dva i po sata, pobedila večitog rivala u neizvesnoj završnici koja je odlučena slobodnim bacanjima.

Hladan kao led je bio Dejan Davidovac, pogodio je ključne šuteve sa linije i tako ozbiljno pomogao svom timu da dođe do prednosti u finalnoj seriji.

Naredna utakmica igraće se u sredu, a domaćin će ponovo biti ekipa sa Malog Kalemegdana.

Trener Partizana, Željko Obradović, poručio je nakon utakmica da nije nezadovoljan partijom svojih košarkaša, ali ponašanje crno-belih nakon utakmice ne govori da postoji razlog za zadovoljstvo.

Ekipa novinara čekala je posle utakmice košarkaše dva tima za kratke razgovore i prve utiske, međutim, igrači Partizana nisu stali u "miks zoni".

Postalo je jasno predstavnicima medijima da od izjava neće biti ništa, kada su primetili da se crno-beli skupljaju ispred svlačionice i da će svi zajedno krenuti ka izlazu. Kada se to zaista i desilo, pokušali su novinari da zamole za malo vremena neke od košarkaša, ali to je bilo uzaludno.

00:26

Košarkaši Partizana prošli pored novinara posle derbija

Od svih igrača, jedino je Aleksa Avramović odgovorio u prolazu i žurbi.

"Moram da idem, ne mogu ništa...", rekao je reprezentativac Srbije.

Kada je reč o crveno-belima, pred novinare su nakon utakmice stali Dejan Davidovac, Jago dos Santos i Džoel Bolomboj.

Druga utakmica na programu je u sredu, a biće zanimljivo videti kako će tada reagovati Partizan i njegovi košarkaši i da li će raspoloživost za razgovor sa novinarima možda zavisiti od rezultata.

Bonus video:

00:34

partizan, zvezda, ispraćaj

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track