UH, OVO ĆE VAS NAJEŽITI! KOŠARKAŠI DENVERA SE ZAGREVALI U SPECIJALNIM MAJICAMA! Jokićeva slika iz dečačkih dana u prvom planu!
Foto: MATTHEW STOCKMAN / AFP / Profimedia

sjajno

UH, OVO ĆE VAS NAJEŽITI! KOŠARKAŠI DENVERA SE ZAGREVALI U SPECIJALNIM MAJICAMA! Jokićeva slika iz dečačkih dana u prvom planu!

Košarka -

Pred utakmicu sa Minesotom, košarkaši Denvera izašli su na zagrevanje u posebnim majicama posvećenim Nikoli Jokiću, koji je ove sezone i treći put pokupio MVP prizanje.

S obzirom da je uoči početka utakmice momku iz Sombora uručena nagrada za MVP-a najjače košarkaške lige na svetu, Denver je učinio sjajan gest koji obilazi planetu.

Naime, na prednjoj strani majice nalazi se fotografija srpskog asa iz dečačkih dana, uz moćnu poruku:

- Sećaš se kad si mi se smejao - stajalo je na prednjoj strani majice, dok je pozadi pisalo:

- Sada imam MVP!

Podsetimo, nagradu koja se dodeljuje od 1956. godine, Jokić je dobio 2021. i 2022. godine. Po mnogima, Jokić je prošle godine zakinut za istu, koja je nezasluženo otišla u ruke Džoela Embida. Jokiću je tada uručena MVP nagrada za najkorisnijeg igrača finalne serije u kojoj je Denver osvojio titulu protiv Majamija.

U konkurenciji za titulu MVP-a bili su Luka Dončić iz Dalas Maveriksa i Šej Gildžres Aleksander iz Oklahoma Siti Tandera.

Treća MVP nagrada svrstala je centra Denvera u sam vrh NBA lige svih vremena.

Kurir sport

Bonus video:

00:18

Nikola Jokić stigao na žurku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track