PRSLUK JOJ JE PREKRIO GRUDI, ISPOD NIJE IMALA BAŠ NIŠTA: Poznata košarkašica došla na utakmicu u golišavom izdanju! (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

eh, ta amerika

PRSLUK JOJ JE PREKRIO GRUDI, ISPOD NIJE IMALA BAŠ NIŠTA: Poznata košarkašica došla na utakmicu u golišavom izdanju! (FOTO)

Košarka -

Dok NBA liga ulazi u završnicu, dotle počinje sezona u WNBA, tačnije zahuktava se.

Kelsi Plam
foto: Ethan Miller / Getty images / Profimedia

Najbolje košarkašice na svetu koje igraju u Americi svojski su se potrudile da privuku pažnju medija. Jedna od onih koja je svojom pojavom "zapalila" društvene mreže bila je i Kelsi Plam, član ekipe Las Vegas Ejsis.

Kelsi Plam došla je oskudno odevena na utakmicu sa samo jednim ciljem, da privuče pažnju medija. Bila je odevena u crni kožni komplet. Pantalone i kratki prsluk koji joj je prekrivao grudi, ispod kojeg nije nosila brushalter.

Brojne kamere i fotoreporteri su očigledno bili dodatni motiv za lepu Kelsi, pa je ona utakmicu protiv ekipe Feniks Merkjuri (89:80) završila sa deset poena, tri skoka i pet asistencija.

Kelsi Plam je prva zvezda američke WNBA i jedna od najboljih košarkašica. Sa Las Vegasom osvojila je dva prstena, a bila je i učesnik dva Ol-stara. Kelsi Plam ima 29 godina, visoka je 173 centimetra i igra na pozicijama plejmejkera i beka šutera.

Potiče iz sportske porodice, jer joj je majka Keti igrala odbojku, a otac Džim američki fudbal. Njene dve starije sestre Ketlin i Loren igraju odbojku. Kelsi je i ranije volela da se oskudno i provokativno obuče, pa je na proslavu Ol-stara došla u beloj kombinaciji, s tim da ispod sakoa koji je otkrivao njene obline, ponovo ništa nije nosila.

Posle koledža koji je završila u Vašingtonu 2017. godine, Kelsi Plam na draftu je izabrana od strane San Antonio Starsa, ali je odmah prosleđena u redove las Vegas Ejsisa. Tokom pauze u sezoni u Americi, igrala je košarku u Evropi.

Njen izbor bila je Turska, gde je nosila dres Fenerbahčea i Galatasaraja. Ima i dve zlatne medalje sa reprezentacijom SAD na svetskim prvenstvima (2018, 2022), dok je na Olimpijskim igrama u Tokiju osvojila najsjajnije odličje za Ameriku kao član 3x3 tima.

Kurir sport

00:14

Delije i Grobari navijaju zajedno: Kosovo - Srbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track