POZNATO DA LI NIKOLA JOKIĆ IDE NA OLIMPIJSKE IGRE! Košarkaški novinar lansirao BOMBASTIČNU vest koja je "ZAPALILA" Srbiju!
Foto: Starsport

konačno

POZNATO DA LI NIKOLA JOKIĆ IDE NA OLIMPIJSKE IGRE! Košarkaški novinar lansirao BOMBASTIČNU vest koja je "ZAPALILA" Srbiju!

Košarka -

Ove srede stigla nam je fantastična vest koja je "zapalila" Srbiju! Naime, Nikola Jokić će igrati na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu.

Bar tako kaže košarkaški novinar Marko Ljubomirović, koji je na svom Tviter nalogu potvrdio da će snažni centar nositi dres Srbije na Olimpijskim igrama.

Podsetimo, Denver je pre nekoliko dana eliminisan u polufinalu plej-ofa Zapadne konferencije pošto je izgubio od Minesote, koja je slavila sa 4:3 u seriji.

Jokić je po završetku poslednje utakmice protiv Minesote dobio pitanje o reprezentaciji Srbije i njegova reakcija je mnoge zabrinula.

- Nikola znam da je rano, ali zanima me kakvo je tvoje razmišljanje o igranju za reprezentaciju na Olimpijskim igrama na leto? - glasilo je pitanje novinara na koje je Jokić prevrnuo očima, pa odgovorio:

- Zaista ne znam, prijatelju, videću, moram da razmislim o tome.

Kurir sport

Bonus video:

00:24

Nikola Jokić pred meč protiv Klipersa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track