Pera Božić protiv Slobode debituje za Metalac

Promocija

Pera Božić protiv Slobode debituje za Metalac

Košarka -
Božić će za Metalac igrati na "otvoreni ugovor", što znači da može da ode iz Valjeva u slučaju povoljnog inostranog angažmana

Doskorašnji kapiten košarkaša beogradskog Partizana, Petar Božić novi je igrač valjevskog Metalca, koji ga je predstavio javnosti

"Rano je za priču, treba mi vremena da se prilagodim, da upoznam sistem igre Metalca i način rada trenera Dragana Nikolića", rekao je Božić na promociji.

Istakao je da je u Valjevo došao da pomogne Metalcu u nastojanjima da napravi što bolji rezultat u sezoni, koju je započeo pobedom nad BKK Radnički u Beogradu sa 84:82.

"Metalac i Valjevo imaju velike ambicije u Košarkaškoj ligi Srbije, ambicije nam se poklapaju, ali ne treba odmah gledati predaleko. Naše je da dobro treniramo, a iz toga dolazi i rezultat", rekao je Božić.

On je rekao da su ciljevi Metalca plasman u Superligu Srbije i na finalni turnir Kupa Radivoja Koraća i dodao da je o mogućnostima plasmana u Jadransku ligu prerano govoriti.

Božić će za Metalac igrati na "otvoreni ugovor", što znači da može da ode iz Valjeva u slučaju povoljnog inostranog angažmana. Insistirao je na tome da se dobro pripremi i da za novi klub debituje 20. oktobra, na utakmici sa Slobodom u Užicu, dok će subotnji meč Metalca sa Slogom iz Kraljeva gledati sa klupe "u civilu".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track