Armani zove Željka Obradovića?
Foto: REUTERS

Nepotvrđeno

Armani zove Željka Obradovića?

Košarka -
Trener italijanskog tima Serđo Skariolo nalazi se pred otkazom, a navodno ga traženja nove sredine može spasiti samo evroligaški trijumf nad Cedevitom

Srpski košarkaški stručnjak Željko Obradović, mogao bi narednih dana da dobije ponudu za preuzimanje italijanskog evroligaša Emporio Armanija, tvrde mediji na Apeninima.

U informacijama koje se pojavljuju, piše da su finansijeri najskupljeg tima u Italiji nezadovoljni činjenicom da je ekipa iz Milana izgubila dve od tri utakmice u domaćem prvenstvu. Zbog toga je trener Serđo Skariolo nalazi se pred otkazom, a navodno ga traženja nove sredine može spasiti samo evroligaški trijumf nad Cedevitom.

Željko Obradović od leta nema angažman jer se posle 13 godina povukao sa mesta trenera atinskog Panatinaikosa. Od tada je odbio ponude mnogih evropskih klubova i odmara od košarke. On je u najavi odlaska za Ameriku gde će zajedno sa dugogodišnjim saradnikom Dimitrisom Itudisom, pratiti treninge Detroit Pistonsa, kazao da se potpuno odvojio od košarke i da će naredni period iskorititi za odmor i druženje sa porodicom. Do kada, ostaje da vidimo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track