Elton Braun: Pogledajte se u ogledalo!
Foto: KURIR

Amer ne trpi kritike

Elton Braun: Pogledajte se u ogledalo!

Košarka -
Centar Zvezde Elton Braun, koji je otišao u SAD zbog rođenja ćerke, preko Tvitera izrazio nezadovoljstvo situacijom u klubu

Ljulja se.Amerikanac Moris Almond dobio je otkaz u Crvenoj zvezdi Diva, a njegov sunarodnik Elton Braun otputovao je u SAD kako bi prisustvovao rođenju ćerke. To je odmah podgrejalo čaršijske priče da je i on nezadovoljan situacijom na Malom Kalemegdanu i da se neće vratiti u klub.Međutim, Braun je sam demantovao takvu informaciju:- Postaću otac za dan ili dva, tako da se nalazim u Americi kako bih prisustvovao rođenju svoje ćerke. U Srbiju se vraćam 28. oktobra - oglasio se Braun na Tviteru.Međutim, po sletanju na aerodrom iskusni centar je s nekoliko poruka jasno stavio do znanja da nije zadovoljan početkom sezone i dešavanjima u Zvezdi.- Upravo sam sleteo na američko tlo. Dobar je osećaj pomirisati američki vazduh. Zemlja slobodnih i pravednih, ponekad - najpre je napisao Braun, a nešto kasnije dodao:- Mrzim kad neko upire prstom i krivi druge. Pravi čovek se pogleda u ogledalo i žrtvuje se, ili istupi i promeni se.

Almond već napustio Beograd
Almond već napustio Beograd

Nebojša Čović
Nebojša Čović

Čović: Nije Zvezda krava muzaraPredsednik Crvene zvezde Diva Nebojša Čović najavio je promene u ekipi. Prva se već desila, pošto je Almond napustio klub, a u tim je vraćen Andreja Milutinović.- Nismo zadovoljni rezultatima niti pristupom igrača i, naravno, preduzećemo određene mere. Realno je da neće svi ostati na okupu. Zvezda nije krava muzara da u nju dođeš i samo primaš platu. Sve ti je uredno, na vreme, čisto, oprano, a ti se ne boriš za nju - rekao je Čović za Sportski žurnal.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track