Radnički FMP lako sa Slogom

Košarkaška liga Srbije

Radnički FMP lako sa Slogom

Košarka -
Tim iz Železnika ubedljivo savladao Kraljevčane 89:64

Četvrto kolo košarkaške liga Srbije otvorili su u petak Radnički FMP i kraljevačka Sloga, koja je "jurila" prvu pobedu u prvenstvu. I čekaće još na nju barem do narednog kola jer su gosti sa Ibra u prestoničkom predgrađu bili bez šanse da ostvare povoljan rezultat. I ne samo da nisu uspeli da ozbiljnije pariraju protivniku, već su i deklasirani rezultatom 89:64. Radnički je tako "upisao" treći trijumf i u grupi je timova sa vrha tabele.

Kralječani su koliko-toliko održavali korak za domaćim sastavom u prvom poluvremenu, koje su završili u "minusu" od osam poena. A onda su u trećoj deonici doživeli potpuni debakl. Taj deo igre završen je rezultatom 30:11 za Radnički koji je u poslednjih deset minuta, razumljivo, usporio ritam i poštedeo Kraljevčane potpunog kraha.

Bek Miloš Bojović sa 19 poena (6/6 za dva) i četiri asistencije bio je najzapaženiji pojedinac u redovima pobedničkog tima. Plej Nikola Rebić i Marko Stojadinović su sa po 14 koševa takođe značajno doprineli uspehu. Kod gostiju plej Viktor Jacović sa 14 i krilo Mitar Trivunović sa 15 poena, jedini su pružali otpor favoritu.

Parovi 4. kola

Radnički FMP - Sloga 89:64

Subota

Borac - Metalac

OKK Beograd - Sloboda

Tamiš - BKK Radnički

Vojvodina - Jagodina

Vršac - Konstantin

Nedelja

Mega Vizura - Smderevo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track