Vukoičić: Nema kombinatorike, najvažniji je sledeći meč

Pakleni ritam

Vukoičić: Nema kombinatorike, najvažniji je sledeći meč

Košarka -
Strateg crveno-belih rekao je i da je zimski odmor dobro došao ekipi koja se sada ponovo uželela utakmica i imaće pojačanu motivaciju.

BEOGRAD - Trener košarkaša Crvene zvezde Vlada Vukoičić uoči sutrašnjeg gostovanja Olimpiji u Jadranskoj ligi rekao je da ekipa razmišlja samo o prvom sledećem protivniku, jer gledanje unapred može igračima da odvuče pažnju.

"Olimpija je bila učesnik Evrolige. Oni su, bez svake sumnje, tim koji najozbiljnije konkuriše za jedno od prva četiri mesta koje vode na fajnal-for. Olimpija je ekipa koja igra jako široko sa puno šuteva za tri poena. Imaju spoljnu liniju koja je vrlo precizna i koja živi od šuta za tri poena. Unutrašnja igra im se uglavnom zasniva na australijskom centru Eronu Bejnsu, on im donosi potrebnu dubinu i tako pravi dobar balans u napadu", kazao je Vukoičić za sajt kluba.

Prvi deo Jadranske lige ekipa Zvezde završila je na deobi drugog mesta sa Partizanom, a oba tima imaju po 10 pobeda i pet poraza.

"Gledanje unapred i sabiranje koliko gostovanja imamo, ko su nam rivali, koga ćemo dočekati kod kuće i kombinatorika takve vrste može samo da nam odvuče pažnju. Iz tog razloga mi se koncentrišemo samo na prvog sledećeg protivnika i ako naš fokus bude bio na mikrocikluse, mislim da imamo mnogo veće šanse da ispunimo ambicije", rekao je Vukoičić.

Utakmica 16. kola Jadranske lige između Crvene zvezde i Olimpije igra se sutra od 19 sati ljubljanskoj hali Stožice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track