Vukoičić: Neće biti lako protiv Cedevite

Oprezan

Vukoičić: Neće biti lako protiv Cedevite

Košarka -
Zvezda će u nedelju u derbiju 17. kola Jadranske lige dočekati trenutno petoplasirani tim u šampionatu.

BEOGRAD - Trener košarkaša Crvene zvezde Vlada Vukoičić rekao je danas da očekuje težak meč protiv Cedevite, iako tim iz Zagreba do sada nije opravdao ulogu favorita regionalnog takmičenja.

"Sigurno će doći maksimalno motivisani, nisu imali obeveze u Evropi, kao mi i mogli su sedam dana da se spremaju za ovaj meč. Bez obizra što se igra u Pioniru i imamo prednost domaćeg terena, očekujem utakmicu na jednu loptu i neizvesnost do samog kraja", rekao je Vukoičić na konferenciji za medije na Malom Kalemegdanu.

Trener Zvezde je dodao da je utakmica sa Cedevitom samo jedna u nizu protiv timova iz gornjeg dela tabele, koji su kandidati za fajnal - for i prvo mesto u ligi. Crveno - beli posle meča sa Zagrepčanima igraju protiv Igokee, MZT-a , Solnoka i Partizana.

"Naš naredni protivnik je pravio tim ne samo za učešće u Evroligi, već i prolazak u Top 16 fazu. Pokazali su različita lica i znaju da podbace u odnosu na ambicije koje su imali uoči sezone. To međutim neće uticati na nas. Odigrali su samo jednu utakmicu u ovom sastavu, sa Kičenom i Mašićem, a kada se tome doda i novi trener Aca Petrović, uprkos brojnim oscilacijama, mogu da iznenade svaku ekipu", istakao je Vukoičić.

On je pozvao navijače da u što većem broju popune tribine Pionira.

"Uželeli smo se domaćeg terena i publike, želimo da nastavimo sa dobrim igrama i kroz rezultate zahvalimo im se na fenomenalnoj podršci", zaključio je Vukoičić.

Utakmica Crvena zvezda - Cedevita na programu je sutra od 17 sati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track