POJAČANJE ZA BUDUĆNOST: Vasa Micić stiže u Zvezdu?!

POJAČANJE ZA BUDUĆNOST: Vasa Micić stiže u Zvezdu?!

Košarka -
Jedan od najtalentovanijih košarkaša u Srbiji, navodno je postigao dogovor sa crveno-belima

BEOGRAD - Supertalentovani košarkaš Mega Vizure, Vasilije Micić, najverovatnije će od naredne sezone braniti boje Crvene zvezde Telekom.Jedan od najtalentovanijih košarkaša u Srbiji, navodno je postigao dogovor sa crveno-belima.18-godišnji Vasilije Micić prošao je mlađe kategorije FMP Železnika, a nakon toga prešao je u Mega Vizuru gde je osetio prve minute seniorske košarke. Micić je često isticao da mu je sadašnji trener Crvene zvezde, Vlada Vukoičić, puno pomogao u igračkom sazrevanju i napredovanju.Krajem 2011. Micić je doživeo tešku povredu kolena. Na sreću, oporavak je bio uspešan i povreda ga nije omela da nastavi da pruža izvanredne partije.

Početkom decembra predsednik Zvezde Nebojša Čović je odgovarao na pitanja navijača i tom prilikom rekao da postoje obostrane želje da mladi košarkaš Mege pređe u redove Zvezde.Micić je blistao u polufinalu Kupa Radivoja Koraća protiv ekipe Partizana. Postigao je 23 poena i zabeležio sedam asistencija.Ovaj talentovani košarkaš u KLS ligi u proseku beleži 12 poena, pet asistencija i četiri skoka po meču.

Ranjatović: Nema žurbe!

Prvi čovek Mega Vizure i menadžer Vasilija Micića, Miško Ražnjatović, napisao je na svom Tviter profilu da Mega još uvek nije razgovarala ni sa jednim klubom oko transfera ovog košarkaša.

"Vasilije Micić i njegov klub nisu razgovarali ni sa jednom ekipom o njegovoj budućnosti. Razgovori će početi 1. juna ili čak kasnije. Nema žurbe", napisao je Ražnatović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track