Lisac: Beogradu navijači i Ramštajn glavni problem za F4

Lisac: Beogradu navijači i Ramštajn glavni problem za F4

Košarka -
Domaćin "fajnal-fora" trebalo je da bude poznat do 1. marta, ali je taj rok probijen zbog pitanja oko plasmana u Evroligu.

BEOGRAD - Generalni menadžer košarkaške Jadranske lige Roman Lisac rekao je danas da će do kraja nedelje biti poznat organizator završnog turnira, a da je bezbednost najveća prepreka da to bude Beograd.

"Kandidati su Beograd, Laktaši, Kragujevac i Skoplje, a do kraja nedelje ćemo objaviti. Petak ili nedelja. Ja sam apsolutno hteo da to bude Srbija, ali vidite da imamo mnogo problema", rekao je Lisac agenciji Beta.

Do kraja ligaškog dela ostalo je manje od dve nedelje.

Lisac je kazao da problemi Beograda koje pominje nisu samo to što je predsednik Košarkaškog saveza Srbije i gradonačelnik prestonice Dragan Đilas bio protiv toga, već da je glavni problem bezbednost.

"Mislim na problem sa navijačima. Velika dvorana (Arena) je zauzeta zbog koncerta Ramštajna. Nemam ništa protiv Pionira, ali nam je glavni problem bezbednost, tako da možda više Skoplje ima šansi", rekao je Lisac.

U prvih pet timova lige nalaze se tri iz Srbije, i po jedan iz Republike Srpske i Crne Gore. Na završni turnir plasiraće se četiri tima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track