ZBOG 200.000 $: Majka Kobija Brajanta prodaje NBA prstenje

Besna

ZBOG 200.000 $: Majka Kobija Brajanta prodaje NBA prstenje

Košarka -
Pamela Brqajant je odlučila da novac za kuću koji sin ne želi da joj da obezbedi prodajom svega što je košarkaš stekao u karijeri, a što je ostalo u njenoj kući

Košarkaš Lejkersa Kobi Brajant našao se u problemu zato što je njegova majka Pamela odlučila da proda njegove trofeje i stvari koje je ostavio u porodičnoj kući.

Majka jednog od najboljih košarkaša na svetu planirala je da proda njegove dresove, opremu za treninge, trenerke, trofeje, kao i šampionske prstenove. Od aukcijske kuće je unapred dobila 450.000 dolara, što je želela da iskoristi za kupovinu kuće u Nevadi.

U dokumentaciji koja je predata sudu, Pamela Brajant je rekla da je pre pet godina pitala svog sina šta želi da uradi sa njegovim stvarima koje su ostale u njenoj kući. Na to njeno pitanje on je navodno odgovorio da može da radi šta god sa njima, pošto je to sada njeno vlasništvo.

„Lično vlasništvo gospodina Brajanta je završilo u posedu osobe koja nema prava na to. Nadamo se da ćemo razrešiti ovaj slučaj na sudu“, rekao je Mark Kembel, Brajantov advokat.

Tokom karijere, Brajant je finansijski pomagao svoje roditelje, a u poslednjih 17 godina od njega su dobili nekoliko miliona dolara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track