Grci čerupaju Dudinu ekipu!
Foto: Fonet

Mačvan, Erceg, Perović i Marković otkazali Ivkoviću

Grci čerupaju Dudinu ekipu!

Košarka -
Iz KSS poručuju da nije bilo otkaza, ali ipak nisu demantovali saznanja medija

Grci uneli nemire, Srbi demantuju.Veliki problemi nastaće za selektora košarkaške reprezentacije Srbije Dušana Ivkovića ukoliko se kao tačno ispostavi pisanje grčkih medija da se Milan Mačvan, Zoran Erceg, Kosta Perović i Stefan Marković neće odazvati pozivu za nastup na Evropskom prvenstvu u Sloveniji!Duško Savanović tražio je još vremena kako bi razmislio.Zvaničnih informacija o tome da li se pomenuta četvorka odrekla reprezentativnog dresa nema, a prema izvorima Sportala, Grci su nepotrebno digli prašinu. Na osnovu saznanja ovog srpskog sajta, s Perovićem i Markovićem još niko nije razgovarao, dok će Savanović, Erceg i Mačvan biti na raspolaganju Dudi u Sloveniji. Jedino se ne zna da li će ovi momci putovati na pripreme sa ostatkom „orlova“, jer im zdravstveno stanje još nije zadovoljavajuće.Evropsko prvenstvo u košarci 2013. igraće se od 4. do 22. septembra u Sloveniji, a naša reprezentacija nastupaće u grupi B sa selekcijama Bosne i Hercegovine, Litvanije, Makedonije, Crne Gore i Letonije.

EP Litvanija 2011.Miloš Teodosić, Milenko Tepić, Aleksandar Rašić, Ivan Paunić, Nemanja Bjelica, Stefan Marković, Marko Kešelj, Nenad Krstić, Kosta Perović, Milan Mačvan, Duško Savanović, Boban Marjanović

Superliga, 10. koloVojvodina - Partizan85:100Metalac - Sloboda89:56Mega - Radnički87:85Konstantin - Crvena zvezdasinoćTabela: Partizan 8-2, Mega Vizura 8-2, Vojvodina 6-4, Crvena zvezda 6-3, Radnički 5-5, Metalac 3-7, Sloboda 2-8, Konstantin 1-8.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track