ŠAMPIONI: Lučić slavio titulu i rođendan
Foto: Nebojsa Mandic

Crno-beli zalili titulu na „Fristajleru“

ŠAMPIONI: Lučić slavio titulu i rođendan

Košarka -
Košarkaši Partizana MTS proveselili se posle 12. pehara u nizu, kapiten tima najsrećniji

Samo nek je veselo!Evropa trenutno nema dominantniju košarkašku ekipu. Partizan MTS srpskim basketom vlada već 12 godina, što je najduži niz na Starom kontinentu. Nije bilo mnogo onih koji su verovali da će mladi crno-beli tim osvojiti ABA ligu i domaće prvenstvo, da će velike uspehe proslavljati dva puta.Preksinoć, posle ubedljive pobede nad Zvezdom, slavilo se na popularnom splavu „Fristajler“. Kapiten Vladimir Lučić i drugovi zaboravili su na umor i na splavu su se pojavili oko jedan sat posle ponoći. Uz zvuke r‘n‘b hitova, vesela družina zabavljala se do ranih jutarnjih časova. Bila je ovo prilika da se popije poneki koktel ili pivo. Ipak su zaslužili.- Dokazali smo da smo ponosni kao tim. Hvala saigračima što su mi omogućili da podignem i ovaj pehar kao kapiten tima i da stavim još jednu lepu fotografiju u album - rekao je Vladimir Lučić, kome je juče bio rođendan.

Slavlju igrača pridružio se i reper Gru
Slavlju igrača pridružio se i reper Gru

U svlačionici Cecin hit!Na „Fristajleru“ su puštani strani hitovi, a odmah posle trijumfa u svlačionici Partizana MTS u hali Pionir odjekivala je Ceca, tačnije njena pesma „Nevaljala“, koja je hit na Partizanovom jugu. Senku na slavlje bacila je povreda Davisa Bertansa, koji je, umesto da se veseli - plakao. Kad su to videli saigrači, svi su mu prišli i pokušavali da ga uteše.

Bertans pokidao ligamenteKošarkaš Partizana Davis Bertans pokidao je prednje ukrštene ligamente desnog kolena, pa mu predstoji pauza od šest do devet meseci. „Hvala na podršci... Teško je, ali znam da ću se vratiti bolji i jači“, napisao je Bertans na Tviteru.

Tim (zemlja) serija period

Partizan (Srbija) 12 2002-2013.CSKA (Rusija) 11 2003-2013.Lukoil (Bugarska) 11 2003-2013.Nimburk (Češka) 10 2004-2013.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track