SLUŠAJU VUJOŠEVIĆA: Grobari skupljaju novac za košarkaše Partizana

Prevazilaze krizu

SLUŠAJU VUJOŠEVIĆA: Grobari skupljaju novac za košarkaše Partizana

Košarka -
Momci su bili do pakla i nazad kako bi nam omogućili ovoliku količinu sreće, zaslužuju da se borimo zajedno sa njima, kaže se u pozivu grobara

Slušaju Vujoševića.

Nakon poziva trenera košarkaša Partizana Duška Vujoševića, navijačima tog kluba, da ne samo bodrenjem već i u skladu sa mogućnostima i finansijski pomognu da klub izađe iz krize na navijačkom sajtu www.partizan.net objavljen je apel da se pomogne "klub koji nam je ulepšao život".

"Svake godine pre početka sezone anksiozno iščekujemo bilo kakvu vest o nekoj promeni, odlascima i dolascima. Tokom sezone komentarišemo utakmice i dešavanja na sportskoj sceni. Osećanja nam se menjaju iz utakmice u utakmicu, strepnja, bes, tuga, sreća, ali na kraju su to uvek ponos i neizmerna radost. To je tradicija na koju nas je navikao KK Partizan i svi ljudi koji rade u njemu", piše u apelu i nastavlja:

"I sami vidite koliko je teška i dramatična finansijska situacija u kojoj se naš klub nalazi. Vreme je da se odužimo... Ovi momci su bili do pakla i nazad kako bi nam omogućili ovoliku količinu sreće, zaslužuju da se borimo zajedno sa njima. Svako od nas može da doprinese u skladu sa svojim mogućnostima, bez razmišljanja: 'Ne moram ja, neko drugi će'. Kada bismo udružili snage mogli bismo da napravimo značajnu razliku".

Na sajtu je i dostavljen način na koji se finansijski može pomoći klubu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track