Roman Lisac: Neće Čović da nas ruši!

ABA ne odstupa od principa

Roman Lisac: Neće Čović da nas ruši!

Košarka -
Polemika Roman Lisac za Kurir kaže da je predsednik Zvezde jedini nezadovoljan poslovanjem Jadranske lige

Zakuvalo se na Jadranu!Generalni menadžer ABA lige Roman Lisac potvrdio je da će 9. jula biti održana Skupština lige, ali da se na njoj neće raspravljati o vlasničkim pravima, kao što je Kurir juče pisao. Lisac kaže da će jedina tema biti žreb za narednu sezonu.

Zna se dnevni red- Tačno je da će tog datuma biti održana sednica Skupštine lige, na kojoj će biti održan žreb za predstojeću sezonu. Ništa drugo neće se naći na dnevnom redu. Tim stvarima bavili smo se nedavno na sednici Skupštine ABA SIDRO, gde smo razgovarali o svim temama, a finansijski izveštaj prihvatilo je 29 članova, uz samo jedan glas protiv - kazao je Lisac.Nakon javnih istupa predsednika Crvene zvezde Nebojše Čovića, s kojim je ušao i u medijsku polemiku, Lisac tvrdi da ga takva rasprava ne zanima.

Kasno su se setili- Stvarno nisam navikao da svakoga dana izdajem saopštenja i polemišem preko novina. Imali smo sednicu Skupštine i nije mi jasno šta sad treba da radimo. Svako je mogao da iznese svoje predloge i da glasa za njih. Mislim da treba da se stavi tačka na ovu polemiku, barem s moje strane - kaže Lisac i dodaje da finansijski izveštaj nije sporan, kako to tvrdi Čović.- Većina je bila za taj izveštaj i nije mi jasno gde su bile finansijske manjkavosti. Ma, naravno da ne može svako da bude zadovoljan, ali ako za taj izveštaj glasa velika većina, onda stvarno ne znam gde je problem.

Nezadovoljan... Nebojša Čović
Nezadovoljan... Nebojša Čović

Oteraćemo sve sponzoreRoman Lisac je istakao da ovo što se dešava poslednjih dana nije dobro za košarku i sponzore.- Ovakvim raspravama ništa nećemo da uradimo. Nije dobro za košarku, čak ni potencijalnim sponzorima ne šaljemo lepu poruku. Mislim da treba da stavimo tačku na sve ovo i da zajednički radimo da bi se svi problemi rešili - zaključio je Lisac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track