Košarkašice Srbije: Sad nas vole i oni što su nas mrzeli!

Danas protiv Španije u polufinalu EP

Košarkašice Srbije: Sad nas vole i oni što su nas mrzeli!

Košarka -
Podrška Selektorka Marina Maljković veruje da će njen tim dati Srbiji novi razlog za slavlje

Devojke nisu rekle poslednju reč na šampionatu!Košarkašice Srbije pokušaće danas (17.00, RTS 1) da se pobedom nad Španijom izbore za plasman u finale Evropskog prvenstva u Francuskoj. Naše devojke su već ostvarile istorijski uspeh, ali selektorka Marina Maljković poručuje da još nisu rekle sve na ovom takmičenju.Imam poverenja u tim- Špankinje igraju odličnu košarku i nema dileme da spadaju u velike favorite na ovom prvenstvu, ali ni mi nismo bez šanse. Imam veliko poverenje u ove devojke, koje su pokazale veliki karakter, iako su nas u zemlji posle poraza od Britanki kritikovali bez razloga. Jedna Džejova pesma kaže: „Od ljubavi do mržnje ima tako malo“ - kazala je Maljkovićeva i dodala:- Sigurna sam da će u meču protiv Španije cela Srbija biti uz nas, kao što je to bio slučaj kad smo igrali protiv Italijanki. Znam da su kafići u Knez Mihailovoj bili puni, a lepo je čuti da ste i vi u redakciji Kurira skakali od sreće. Budite uz nas i verujem da ćete se tako radovati i posle meča sa Španijom.Selektorka Marina Maljković rekla je da su ove devojke skromno proslavile plasman u polufinale.Skromna proslava- Popile su poneko piće, ali one su tako divne osobe i svesne su da još nije završen posao. Od 1999. godine, kad sam počela da se bavim trenerskim poslom, znala sam da ćemo ostvariti ovaj cilj.

Ispisala istoriju... Marina Maljković
Ispisala istoriju... Marina Maljković

Sama vodim računa o frizuriMarina Maljković osvrnula se i na svoju sve prepoznatljiviju frizuru, napominjući da sama vodi računa o njoj.- Veoma je jednostavna za održavanje, nema tu previše komplikacija. Sama vodim računa o njoj i tu nema previše tajni. Ne idem ni u kakve frizerske salone.

Pićence i „Harlem šejk“Naša košarkašice su plasman u polufinale EP u Francuskoj proslavile skromno, u obližnjem restoranu, i na taj način se nakratko opustile, jer ih već danas očekuje borba za finale. Osim toga, ispred hotela su napravile performans uz planetarni hit „Harlem šejk“ i na taj način obeležile pobedu nad Italijom.

Evropsko prvenstvoČetvrtfinaleSrbija - Italija 85:79Češka - Španija 58:75Turska - Belorusija sinoćFrancuska - Švedska sinoćPolufinaleA. Srbija - Španija 17.00B. Turska/Belorusija -- Francuska/Švedska 20.00Za bronzu30. junPoraženi A - Poraženi B 17.00FinalePobednik A - Pobednik B 20.00

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track