TAMARA RADOČAJ: Imamo velike šanse za bronzu

Evropsko prvenstvo za košarkašice

TAMARA RADOČAJ: Imamo velike šanse za bronzu

Košarka -
Radočaj je istakla da je reprezentacija Srbije samim plasmanom u polufinale Evropskog prvenstva ostvarila neverovatan uspeh

Srpska košarkašica Tamara Radočaj rekla je da naša reprezentacija ima velike šanse da pobedi Tursku u utakmici za treće mesto i tako osvoji bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u Francuskoj.

"Pokušaćemo da se odmorimo i što bolje pripremimo sa duel sa Turskom. Realno, imamo velike šanse, to ipak nije selekcije Francuske ili Španije, koje u ovom trenutku igraju neverovatno. Borićemo se kao i do sad i probaćemo da pobedimo i dođemo do medalje", rekla je Tamara Radočaj agenciji Beta iz Oršija.

Radočaj je istakla da je reprezentacija Srbije samim plasmanom u polufinale Evropskog prvenstva ostvarila neverovatan uspeh.

"Mi bismo bile srećne da nam je neko pre prvenstva ponudio mesto među prve četiri ekipe i plasman na Svetsko prvenstvo. Ostvarile smo neverovatan uspeh", kazala je Radočaj.

Ona je navela da je turska selekcija veoma jaka na poziciji centra, gde ima dve dominantne igračice.

"Nismo se mnogo sastajali sa Turskom, ali poznajem nekoliko njihovih igračica, dosta su jake na centarskim pozicijama, imaju dve dominantne petice, jednu Amerikanku... Igraju čvrsto i snažno, ali pokušaćemo da uđemo rasterećeno u utakmicu jer nemamo šta da izgubimo. Daćemo sve od sebe, samo je važno da budemo koncentrisane", rekla je Tamara Radočaj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track