RASPORED: Zvezda čeka Kuban, Partizan u Barseloni na startu

Evroliga

RASPORED: Zvezda čeka Kuban, Partizan u Barseloni na startu

Košarka -
Mečevi grupne faze će se igrati kao i prošle sezone četvrtkom i petkom, svake nedelje do 20. decembra

Određen je raspored utakmica grupne faze košarkaške Evrolige za narednu sezonu.

Crvena zvezda će prvi meč posle 15 godina u elitnom takmičenju igrati 17. ili 18. oktobra pred svojim navijačima protiv osvajača Evrokupa, Lokomotive Kuban, dok će Partizan gostovati Barseloni.

Mečevi grupne faze će se igrati kao i prošle sezone četvrtkom i petkom, svake sedmice do 20. decembra.

Nakon duela u "Blaugrani", crno-beli će igrati protiv dve ekipe sa kojima će se verovatno boriti za četvrto mesto u grupi A. Prvo će ugostiti Nanter (24. ili 25. oktobra), a nedelju dana kasnije ide na noge Budivelniku. Partizan će zatim dočekati Fenerbahče, koji je preuzeo Željko Obradović, a onda sledi put u Moskvu na duel sa CSKA. Istim redosledom crno-beli će odigrati i narednih pet mečeva, samo će gostovati ekipama kojima su prvo bili domaćini i obrnuto.

Crvena zvezda će takmičenje u grupi D otvoriti utakmicom protiv Lokomotive Kuban pred svojim navijačima, a onda će 24. ili 25. oktobra gostovati Makabiju. Nedelju dana kasnije će dočekati Panatinaikos, pa sledi put u Vitoriju na meč sa Laboral Kućom, dok će u petom kolu igrati kod kuće sa ekipom iz kvalifikacija. Kao i Partizan, i Zvezda će preostalih pet duela odigrati ovim rasporedom, samo što će putovati u goste timovima kojima su prvo bili domaćini i obrnuto.

Partizanov raspored

Barselona - PartizanPartizan - NanterBudivelnik - PartizanPartizan - FenerbahčeCSKA Moskva - PartizanPartizan - BarselonaNanter - PartizanPartizan - BudivelnikFenerbahče - PartizanPartizan - CSKA

Zvezdin rasporedCrvena zvezda - Lokomotiva KubanMakabi - Crvena zvezdaCrvena zvezda - PAOLaboral Kuća - Crvena zvezdaCrvena zvezda - kvalifikantLokomotiva Kuban - Crvena zvezdaCrvena zvezda - MakabiPAO - Crvena zvezdaCrvena zvezda - Laboral Kućakvalifikant - Crvena zvezda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track