KRSTIĆ PROZIVA: Leče povrede po splavovima
Foto: Beta

Neko proliva znoj, a neko se provodi

KRSTIĆ PROZIVA: Leče povrede po splavovima

Košarka -
Kapiten košarkaša Srbije ogorčen na igrače koji su odbili da obuku dres reprezentacije, dok se on i ostali „orlovi“ mukotrpno spremaju

Provod im važniji od grba i Srbije...Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Nenad Krstić optužio je pojedine kolege da su poziv selektora Ivkovića odbili zbog noćnog provoda po moru i splavovima, a sve pod izgovorom da zbog povreda ne mogu da nastupe na Evropskom prvenstvu. Krstić - kome je ovo deseta godina kako nastupa u nacionalnom dresu, sa Štimcem se uveliko priprema za predstojeće EP - na veoma ironičan način je prozvao bivše saigrače koji neće braniti boje Srbije u Sloveniji.- Krle i ja bili danas na trčanju, a čiča vodi ko da mu je 20, hahaha - napisao je Štimac na društvenoj mreži Tviter, na šta mu je Krstić odgovorio:- Neko trči po šumi, a neko „leči“ povrede po Budvama, Zlatiborima, splavovima itd. - kratko i jasno je poentirao kapiten „orlova“, a Štimac se nadovezao:- Svako ima prava da odlučuje o svom životu kako će i šta će... Čiča, ti si kolovođa - zaključio je on. Štimac je takođe u izjavi za medije pokazao koliko ceni kapitena kao sportistu, vođu i kao čoveka:- Najiskrenije, Krstić je u svakom pogledu kapiten, sigurno. Svi mi klinci koji smo tu moramo da se ugledamo na njega. On je i kao čovek i kao igrač izuzetno kvalitetan.

Kurir uhvatio Veličkovića u Crnoj Gori
Kurir uhvatio Veličkovića u Crnoj Gori

O kome ti to, Krle?Nakon što je kapiten srpske reprezentacije Nenad Krstić osudio odsustvo pojedinaca, pitamo se na čiju adresu je u stvari uputio ove optužbe. Krstić u svom Tvitu nije precizirao, niti navodio imena, ali nas paparaco tekst objavljen u Kuriru pre dva dana sa slikom Novice Veličkovića kako na plaži Crnogorskog primorja pravi koktele navodi na to da pomislimo da je popularni Krle mislio upravo na njega. Međutim, Novica je još ranije rekao da nije sposoban da igra. A ko je još na kapitenovom crnom spisku - Mačvan, Erceg, Savanović ili Micov - zasad ostaje misterija.

Štimac: Katić ima dva odsto masti, s njim nema šaleOve godine u reprezentativnom dresu Srbije debituje i 32-godišnji Raško Katić, koji se s „orlovima“ priprema za EP. Prema rečima Vladimira Štimca, iako je Raško već u godinama, s njim nema šale.- Raško Katić me je iznenadio u svakom pogledu. On je strašno dobar čovek. Poštujemo njegove godine, ali nas pušta malo da se zezamo, dok ne počne... Dva odsto masti ima i onda nema zezanja s njim - rekao je šaljivo Štimac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track