Miodrag Ražnatović: Reč nisam rekao svojim igračima!

Menadžer o Dudinom besu

Miodrag Ražnatović: Reč nisam rekao svojim igračima!

Košarka -
Poslednja četiri dana nisam se čuo sa reprezentativcima, kojima sam menadžer. Bio sam u Sloveniji i sa njima sam mogao da se vidim samo u lobiju hotela, da popijemo piće i da se raziđemo, rekao je Ražnatović

Niko se nije našao prozvanim.Selektor košarkaša Srbije Dušan Ivković izjavio je da neki igrači ne mogu da izdrže pritisak medija i neimenovanih ljudi, ali nije rekao na koga je mislio.Košarkaški menadžer Miodrag Ražnatović izjavio je da se on lično ne oseća prozvanim i napominje da za vreme EP u Sloveniji nema nikakav kontakt sa svojim igračima u reprezentaciji.- Ne mogu da se bavim pretpostavkama šta je Duda mislio kad je to rekao. On nikog konkretno nije spomenuo, tako da nije primereno da pričam na tu temu. Poslednja četiri dana nisam se čuo sa reprezentativcima, kojima sam menadžer. Bio sam u Sloveniji i sa njima sam mogao da se vidim samo u lobiju hotela, da popijemo piće i da se raziđemo. Hteo bih da istaknem da nikoga od menadžera nisam ni video u Sloveniji - kazao je Ražnatović. Trener Radničkog iz Kragujevca Miroslav Nikolić ne želi da se bavi izjavama selektora Dude Ivkovića.- Problemima u reprezentaciji treba da se bavi selektor. Stvarno nemam nameru da se bavim time šta je rekao Duda. Sebe ne vidim u njegovim rečima. Ono što sam mogao da primetim je da naši momci imaju dosta oscilacija u igri, ali i pored toga mogu biti zadovoljan partijama pruženim na šampionatu - konstatovao je Nikolić.

(M. N.)

Dalje od menadžeraKošarkaška legenda Ranko Žeravica istakao je da Srbija može do medalje ako menadžeri ne budu vrbovali igrače.- Ivković kvalitetno radi i upoznat je kako igrači razmišljaju. Nije dobra stvar ako dođe do mešanja menadžera ili nekakvog vrbovanja košarkaša. To je mnogo ružno i može da pokvari atmosferu. U Španiji toga nema, tokom Evropskog prvenstva klubovi i menadžeri ne pričaju javno o prelaznom roku - kazao je Žeravica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track