(VIDEO) SKANDAL NA KONFERERENCIJI: Dok je Vujošević pričao, neko je upao i vređao trenera Partizana
Foto: Fonet

Opet

(VIDEO) SKANDAL NA KONFERERENCIJI: Dok je Vujošević pričao, neko je upao i vređao trenera Partizana

Košarka -
Strateg crno-belih je za trenutak zastao u govoru nakon što se incident dogodio, a nakon nekoliko sekundi nastavio sa odgovorom na pitanje.

Dok je trener košarkaša Partizana Duško Vujošević iznosio utiske sa drugog meča polufinala ABA lige na konferenciji za medije posle pobede njegove ekipe (70:68), neko je iz pozadine uleteo i u prolazu doviknuo pogrdnu parolu na njegov račun.

"Svinjo debela. Vrati sliku", čulo se Trener crno-belih je za trenutak zastao u govoru nakon što se incident dogodio, a nakon nekoliko sekundi nastavio sa odgovorom na pitanje."Bilo je teško i naporno za obe ekipe, koje igraju dan za dan. To je veliki napor. Čestitam Zvezdi na borbenosti i igračima koje treniram, što su pokazali da imaju hrabrosti i karaktera da pobede večeras. Čeka nas duga serija i naravno da ništa nije rešeno", rekao je Vujošević.

"Za Beograd je dobro da ima dve ovako kvalitetne ekipe, koje igraju na ovako visokom nivou. Na ovakvim utakmicama nema raspoređivanja minutaže", dodao je trener Partizana

Po završetku konferencije Vujošević je razgovarao sa portparolom Crvene zvezde, zbog incidenta koji se dogodio tokom njegovog govora i pitao da li će neko biti kažnjen za to.

Ovo nije prvi put da se ovakav incident dešava u Pioniru kada je Crvena zvezda bila domaćin, a slična situacija se ponovila i u jednoj od utakmica iz prethodne sezone.

http://www.youtube.com/watch?v=3IyU3o2Yk8M
http://www.youtube.com/watch?v=lrKrougw1Rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track