(VIDEO) POLICIJSKI BILANS: U Zagrebu uhapšeno oko 100 navijača Zvezde
Foto: Printscreen

U toku prekršajna obrada

(VIDEO) POLICIJSKI BILANS: U Zagrebu uhapšeno oko 100 navijača Zvezde

Košarka -

Tokom košarkaške utakmice Crvene Zvezde i Cedevite u zagrebačku policiju priveden je jedan gostujući navijač, dok je ranije tokom dana u policiji završilo njih stotinak, kažu iz zagrebačke policije.

Zvezdin navijač doveden je u prostorije zagrebačke policije iz dvorane "Dražen Petrović", ali policija nije navela razloge privodjenja.

U službi za odnose s javnošću policijske uprave Zagreba rečeno je da i dalje traje prekršajna obrada nad navijačima koji su privedeni ranije tokom dana i još se ne zna protiv koliko njih će biti pokrenut prekršajni postupak.

Prema podacima do 22.00 časa, uz oko 100 gostujućih, tokom dana je privedeno i desetak domaćih navijača. Kod većeg broja Zvezdinih navijača pronadjena su pirotehnička sredstva. Policija zasad nije iznela detalje.

Navijači Crvene zvezde stigli su u Zagreb vozom u kom su navodno povukli kočnicu pre dolaska na Glavnu železničku stanicu na kojoj ih je čekala policija. Potom je usledila akcija policije u kojoj je privedeno više desetina Zvezdinih navijača.

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su večeras u Zagrebu od Cedevite sa 62:83 (12:29, 19:23, 14:16, 17:15), u utakmici poslednjeg, 14. kola Grupe E u Top 16 fazi Evrolige. Utakmica nije imala veći rezultatski značaj, pošto je Zvezda već obezbedila plasman u četvrtfinale Evrolige, a Cedevita nema šanse za prolaz.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track