VUJOŠEVIĆ: Zvezdini igrači su nam povredili Milutinova i Pavlovića, malo je slučajnih povreda
Foto: Saša Pavlic

Odjeci prve utakmice polufinala

VUJOŠEVIĆ: Zvezdini igrači su nam povredili Milutinova i Pavlovića, malo je slučajnih povreda

Košarka -
Ovo je četvrta utakmica sa Zvezdom ove sezone iz kojih imamo tri povređena igrača, i to nosioca igre, dva puta posle duela sa Blažičem, rekao je trener crno-belih

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je po završetku utakmice da je veći problem po njegov tim činjenica da su Aleksandar Pavlović i Nikola Milutinov povređeni, nego rival.

"Zvezda je povela sa 1:0, što nije mala prednost u seriji. Nismo imali strpljenja kada je u pitanju organizacije igre u napadu u dobrom delu utakmice. Prvo poluvreme protivnik je imao devet skokova u napadu što je nedozvoljeno. Činjenica jeste da je povreda oka Milutinova od strane Blažiča za nas veliki hendikep jer je on naš bitan igrač i prvi centar. Bilo je vrlo teško nadoknaditi. Pavlović je u prvom napadu primio udarac i ima određene simptome slabog vida, povraćao je na klupi.Ovo je četvrta utakmica sa Zvezdom ove sezone iz kojih imamo tri povređena igrača, i to nosioca igre, dva puta posle duela sa Blažičem. Mislim da ima jako malo slučajnih povreda u košarci. Nemamo puno vremena za emocije jer se već sutra nastavlja serija. Slavlje Zvezdinih igrača na kraju znači da je Zveda dobila ali i da je utakmica završena. Milutinov oseća veliku bol, ne znam da li će moći da igra u drugoj utakmici. Veći su nam problem povrede nego rival."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track