KAPITEN SRBIJE PRED PUT U KATAR PORUČIO: Uživaćemo! Potrebno je da radmo iste stvari kao dosad, da ništa ne komplikujemo (VIDEO)
Foto: Starsport

KATAR 2022

KAPITEN SRBIJE PRED PUT U KATAR PORUČIO: Uživaćemo! Potrebno je da radmo iste stvari kao dosad, da ništa ne komplikujemo (VIDEO)

Mundijal 2022 -

Fudbalska reprezentacija Srbije krenula je put Katara na Svetsko prvenstvo, a utiske pred odlazak na Mundijal podelio je kapiten Dušan Tadić.

"I u Rusiji je bilo fenomenalno, tačno se vidi da je reč o najvećem fudbalskom događaju. Uživaćemo! Iskustvo sa prethodnog turnira će nam koristiti", istakao je kapiten pred poletanje za Manamu

"Voleli bismo da smo duže zajedno, jer je atmosfera fantastična, hteli bismo da se 'kuva', diže euforija, ali idemo odmah na turnir", naglasio je Tadić.

Prvi protivnik će biti – Brazil. Prošli put tek na kraju grupne faze, sad na startu.

"Da vidimo da li će takav raspored više da nam legne. Bolje je što prvi meč igramo sa Brazilom. Mada, svejedno, biće tri utakmice i pokušaćemo da pružimo dobar fudbal", optimista je Tadić koji otkriva na čemu insistira Dragan Stojković.

fudbaleri Srbije
foto: Starsport@

"Skromno, rasterećeno, ali svesni potencijala i kvaliteta. Sve je fantastično otkako je stigao Stojković. Potrebno je da radmo iste stvari kao dosad, da ništa ne komplikujemo", zaključio je Tadić.

Srbija takmičenje na Svetskom prvenstvu započinje 24. novembra od 20.00 protiv selekcije Brazila. U našoj grupi su još Švajcarska i Kamerun.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track