VLAHOVIĆ JE BOLJI FRAJER OD NEJMARA! Milica Pavlović: Nijedan stranac ne bi imao šanse PORED NAŠIH MOMAKA
Foto: Privatna arhiva

VATReNA PODRŠKA ORLOVIMA

VLAHOVIĆ JE BOLJI FRAJER OD NEJMARA! Milica Pavlović: Nijedan stranac ne bi imao šanse PORED NAŠIH MOMAKA

Mundijal 2022 -

Pevačića Milica Pavlović biće svim srcem uz "orlove" na svakoj utakmici Svetskog prvenstva.

U razgovoru za Kurir otkrila je kako prati mečeve Srbije, šta savetuje damama za vreme Mundijala, ali i ko je bolji na modnom terenu Nejmar ili Vlahović...

Kako gledaš utakmice koje igra Srbija? Da li se nerviraš?!

- Ja sam generalno veoma borbena i strastvena osoba, tako da u tom duhu gledam i utakmice, još kada je reč o nekom takmičenju i igra naša reprezentacija, to ume da bude veoma nezgodno. Ne preporučujem nikome da bude u mom društvu, posebno kada rezultat nije na našoj strani... Mnogo se stresiram i nerviram, ali mislim da je to generalno našem narodu u krvi. Mi smo veoma strastven narod - počela je priču Milica.

Milica Pavlović
foto: Privatna arhiva

Da si trener, kako bi izgledao tvoj govor igračima pred izlazak na teren u najvažnijoj utakmici u životu?

- Malo ste me zatekli sada... Ali, ako razmislim o tome kako sam ja hrabrila sebe u raznim važnim i odlučujućim momentima u životu, to bi sigurno bio energični motivacioni govor, ali uz podsećanje na finalni cilj... Rekla bih im da sam ponosna na njih i da smo svi došli da uzmemo ono što uz toliko truda, rada, odricanja u životu i apsolutno zaslužujemo. Bila bih im vetar u leđa da u njima probudim posebnu energiju, veru u sebe i rezultat, volju i želju za pobedom... Dala bih zadnji atom sebe da im prenesem sve emocije, ono što je važno da se pokrene u njima kako bi odneli pobedu.

Milica Pavlović
foto: Privatna arhiva

Voliš li da zapevaš pesmu "Brazil"? Hoće li biti razloga da posle utakmice Srbija - Brazil zapevamo svi "meni ne treba Brazil"?

- Veliki sam patriota i optimista. Odlično znam da Brazil ima jaku reprezentaciju i da važe za velike favorite na ovom Svetskom prvenstvu, ali mislim da je to samo veliki motiv našim zlatnim momcima da daju svoj maksimum i pokažu koliko smo snažni. A što se tiče pesme, to je već kultni hit Bebi Dol i mislim da ne postoji osoba koja ne voli tu pesmu.

Poruka svim damama kako da prežive mesec dana non-stop fudbala?

- Sada je pravi momenat da se posvetite sebi, a da vam niko ne prigovara. Mislim da muški deo populacije sada neće imati vremena i fokusa da se posveti, kao inače, svojim lepšim polovinama i da kontroliše koliko novca su potrošile na šoping, manikir, pedikir, frizera... Tako da, drage moje dame, sad je trenutak koji treba iskoristiti (smeh).

Milica Pavlović
foto: Privatna arhiva

Ko je bolji frajer - Nejmar ili Dušan Vlahović?

- Kao što rekoh, veliki sam patriota i nijedan stranac nikada ne bi imao šanse u odnosu na naše momke. Odgovor je vrlo jednostavan - Vlahović.

Milica Pavlović
foto: Privatna arhiva

Sport u kući zbog tate

Da li si se bavila nekim sportom u mladosti?

- Nisam. Muzika je od malih nogu bila moj izbor, ali je sport u mojoj kući oduvek bio veoma važan jer je moj tata veoma posvećeno i predano pratio sve moguće sportove, utakmice, takmičenja. Posebno voli tenis i Novaka Đokovića.

Milica Pavlović
foto: Privatna arhiva

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja