MODRIĆ POSLE POBEDE HRVATSKE: Bićemo spremni za Belgiju!
Foto: EPA/Ali Haider

KATAR 2022

MODRIĆ POSLE POBEDE HRVATSKE: Bićemo spremni za Belgiju!

Mundijal 2022 -

Kapiten fudbalske reprezentacije Hrvatske Luka Modrić izjavio je večeras u Dohi da se posle pobede nad Kanadom "lakše diše".

Hrvatska je večeras pobedila Kanadu sa 4:1, u meču drugog kola Grupe F na Svetskom prvenstvu.

"Bilo je dobro, odlično je bilo. Prvih 15-20 minuta nismo najbolje ušli u utakmicu, posle smo pokazali kvalitet i karakter. Napravili smo sve što smo se dogovorili, sve što smo radili ovih dana na treningu smo pretočili na teren," izjavio je Modrić, a prenela HINA.

"Bila je to dobra igra i rezultat", dodao je Modrić. Hrvatska nakon dva kola vodi u grupi F sa četiri boda koliko ima i Maroko, Belgija je na tri, a Kanada je bez bodova. U zadnjem kolu "Vatrene" 1. decembra očekuje Belgija.

"Znamo kakva je ekipa Belgija, muče se na ovom prvenstvu, ali čeka nas teška utakmica. Moramo dobro da se odmorimo i pripremimo kao što smo to učinili za Kanadu," poručio je Modrić.

Hrvatskoj i bod donosi osminu finala, dok Belgija kako bi bila sigurna u prolaz mora da zabeleži pobedu.

"Mislim da igra na bod nije naša igra, moramo igrati na pobedu. Prisluškivaćemo i rezultat sa druge utakmice i igrati pametno. Igraćemo našu igru, napadati i stiskati kao što ih je napadala Kanada. Mislim da je to pravo rešenje," poručio je Perišić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track