REPREZENTATIVAC ŠVAJCARSKE U ŠOKU ZBOG REMIJA SRBIJE: Bilo je 3:1 i mislio sam da ćete pobediti, a onda sam opet pogledao TV...
Foto: EPA/Abir Sultan

KATAR 2022

REPREZENTATIVAC ŠVAJCARSKE U ŠOKU ZBOG REMIJA SRBIJE: Bilo je 3:1 i mislio sam da ćete pobediti, a onda sam opet pogledao TV...

Mundijal 2022 -

Reprezentacija Švajcarske poražena je od Brazila u drugom kolu Svetskog prvenstva, što znači da će utakmica protiv Srbije biti odlučujuća za plasman u narednu fazu.

Srpski navijači su, nakon remija "Orlova" protiv Kameruna, navijali za Brazilce protiv narednog rivala, a pobeda "Karaoka" protiv Švajcarske odgovara ekipi Dragana Stojkovića.

A nakon utakmice protiv Brazila za Srpske medije je pričao Fabijan Fraj, fudbaler Švajcarske.

"Mislim da je to odlučujuća utakmica, svi uoči turnira su očekivali da se Srbija i Švajcarska bore za drugo mesto, ne možemo da zaboravimo Kamerun, ali mi imamo tri boda, a oni jedan. Borićemo se da dobijemo", rekao je Fraj.

Brazil
foto: Profmedia

On je poručio i da je iznenađen što Srbija nije uspela da osvoji tri boda protiv Kameruna.

"Gledao sam meč i mislio sam na 3:1 da je gotovo i da će pobediti, a sledeći put kad sam pogledao TV - bilo je 3:3. To nam pokazuje da moramo da pazimo na njihove igrače, ali ne želim previše da gledam ka tom meču, to je za tri-četiri dana. Iznenađenje? Posle 3:1 rekao bih da jeste, mislio sam da je gotovo...".

Utakmica Srbija - Švajcarska na programu je u petak od 20 časova.

"Ne znam ko je najbolji igrač Srbije, imaju toliko dobrih igrača", ukratko je poručio Fraj.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track