ORLOVI, NE KLONITE DUHOM! NAPAD JE NAJBOLJA ODBRANA! Fišer za Kurir TV: Ako se Švajcarci otvore, TO je naša prilika za NAPREDAK!
Foto: Kurir Televizija, Dado Đilas

fudbal

ORLOVI, NE KLONITE DUHOM! NAPAD JE NAJBOLJA ODBRANA! Fišer za Kurir TV: Ako se Švajcarci otvore, TO je naša prilika za NAPREDAK!

Mundijal 2022 -

Ko je danas heroj u našem fudbalu i čemu možemo da se nadamo u danima kada je fudbal najvažnija zajednička sporedna stvar na svetu?

Puls Srbije
foto: kurir tv

Voditelji emisije Kurir TV, Puls Srbije ugostili su danas autora pesme "Dejo, majstore" i muzičara - Vladimira Đurića Đuru iz grupe "Đura i mornari" i Miodraga Fišera, direktor Omladinske škole FK Sinđelić, radi profesionalnog mišljenja o fudbalu danas.

Puls Srbije
foto: kurir tv

- Imamo dva dana do naredne utakmice. Moramo da se prisetimo nekih situacija kada smo se radovali nakon pobede i da ne zaboravimo te trenutke - započeo je Fišer, potsetivši na još jednu utakmicu sa Švajcarcima.

01:55

SLABE TAČKE SRPSKE REPREZENTACIJE

Saznanje da Brazil jeste najbolji na svetu i da je naš gubitak opravdan nije pokolebao duh navijača i gledaoca u mogućnost pobede srpske reprezentacije. Međutim jučerašnja utakmica pokazala je da naša odbrana ipak nije bila najbolja.

- Mislim da je najbitnija odbrana! Ovi su nam dali, iz dva napada, iz dva poteza, dva gola. Mislim svakako, da ćemo Švajcarce pobediti, jer su slični nama. Nemaju neke čudesne igrače - rekao je Đurić.

Puls Srbije
foto: kurir tv

A našu odbranu prokomentarisao je i Fišer.

- Ako se Švajcarci otvore biće više prilike za naš napad. Ona sigurno neće igrati kao što je igrala protiv Brazila i mislim da će se zatvoriti da bi uzela još koji bod. Nama ne odgovara to i probaćemo od samog starta da se izborimo za najbolji rezultat - rekao je FIšer i dodao da je sve na nama, da odigramo najbolje što možemo.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track