04:43

PROTIV ŠVAJCARSKE SA DVA ŠPICA? Gogić: Imali smo greške koje nisu svojstvene ovom nivou takmičenja; VERUJEM U NAŠU REPREZENTACIJU

KURIR TELEVIZIJA

PROTIV ŠVAJCARSKE SA DVA ŠPICA? Gogić: Imali smo greške koje nisu svojstvene ovom nivou takmičenja VERUJEM U NAŠU REPREZENTACIJU

Mundijal 2022 -

treba da igramo sa dve spica

Pošto je Srbija odigrala nerešeno protiv Kameruna u Kataru, a Brazil pobedio selekciju Švajcarske, poznato je kako možemo dalje.

U jutarnjem programu Kurir televizije, jučerašnju utakmicu kao i šanse naše reprezentacije u daljem toku takmičenja komentarisali su Milan Rašević, novinar Kurira i Miodrag Gogić, fudbalski sudija sa internacionalnim iskustvom.

Jutarnji
foto: Kurir televizija

- Svi smo malo razočarani rezultatom, ali dosadašnji tok prvenstva je pokazao da su ekipe manje više ujednačene. Iskreno se nadam, da će selektor sa svojim stručnim štabom sigurno naći načina da se očekivanja nacije na kraju ostvare, rekao je Gogić i dodao:

- Nažalost, želim da verujem da su igači svesni malo lošijeg izdanja u utakmici protiv Brazila. Situacija je govorila da je pitanje kada ćemo u jučerašnjoj utakmici dati četvrti gol, ali nažalost imali smo neke greške koje nisu svojstvene ovakvom nivou takmičenja, a protivnik je pokazao da ima sjane pojedince u timu.

Rašević je istakao da su povrede uticala na jučerašnu igru naše reprezentacije

Jutarnji
foto: Kurir televizija

- Veru imamo, ali igru nemamo. Očigledno je da u povrede ostavile trag. Da je ova emisija bile neposredno nakon jučerašnje utakmice verovatnom bih bio oštriji prema našem timu, ali ovako kad se saberu utisci i nije sve tako crno, s obzirom da i dalje imamo šanse. Čisto sumnjam da Kamerun i protiv B tima Brazila može da se nada ni remiju, a kamoli pobedi.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track