PLANETE PREDVIDELE POBEDNIKA UTAKMICE SRBIJA-ŠVAJCARSKA! Astrolog: Jupiter i Neptun u sazvežđu Riba doneće VELIKO IZNENAĐENJE
Foto: AFP / AFP / Profimedia, Kurir Televizija

KURIR TV

PLANETE PREDVIDELE POBEDNIKA UTAKMICE SRBIJA-ŠVAJCARSKA! Astrolog: Jupiter i Neptun u sazvežđu Riba doneće VELIKO IZNENAĐENJE

Mundijal 2022 -

Reprezentacija Srbije sutra igra od 20 časova odlučujući meč za plasman u osminu finala Svetskog prvenstva protiv Švajcarske na stadionu "974" u Dohi.

Ovo će biti veliki ispit za naše fudbalere, a ovom prilikom u jutarnjem programu gostovali su astrolog Ana Rakić i Milan Rašević, novinar Kurira.

- S obzirom na raspored planeta za sutrašnji dan i na selektora koji je rođen u sazvežđu Riba, očekujem dobar rezultat. Što se tiče rasporeda planeta, mislim da je gospodin Piksi pravi pogodak. Nisam subjektivna da će on imati dobru strategiju. Što se tiče zdravstvenog aspekta on je sjajan. Tako da ne treba da brinemo zbog toga, a postoji i faktor postojećeg iznenađenja na našoj strani - istakao je astrolog - rekao je astrolog.

Ana Rakić
foto: Kurir Televizija

Rašević je naveo da imamo velike šanse da pobedimo Švajcarsku, ako budemo igrali našu igru. Potom je otkrio, prema svojim analizama, šta Srbiju čeka ako pobedi u sutrašnjem meču.

- Imamo celu situaciju na dlanu. Ako se poklope sve kockice sutra, imamo samo evropske reprezentacije do četvrtfinala. Već je jedna polovina kostura popunjena. Očekuje se da sutra to učinimo i mi u ove dve poslednje grupe i da igramo u tom poslednjem paru koji se igra negde oko 6. ili 7. decembra sa Portugalom - rekao je Rašević.

Milan Rašević
foto: Kurir Televizija

Astrolog tvrdi da će još biti iznenađenja na Svetskom prvenstvu jer su, kako kaže, takvi aspekti na nebu.

03:10

PLANETE PREDVIDELE POBEDNIKA UTAKMICE SRBIJA-ŠVAJCARSKA! Astrolog: Jupiter i Neptun u sazvežđu riba doneće VELIKO IZNENAĐENJE

- Jupiter i Neptun zajedno u konjukciji u sazvežđu riba upravo donose te neke iznenadne situacije i ono neočekivano. Budući da je Mars u sazvežđu blizanaca, pogoduje da ako dođe do iznenađenja u jednoj utakmici. U drugoj to ne treba očekivati - rekao je astrolog.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track