ILKETU SE JAVILO! Muzičar imao predskazanje odlučujuće utakmice za Srbiju: "Osećaj nikada nije prevario"! ONI ĆE NA KRAJU KLEČATI
Foto: Kurir Televizija, Dado Đilas

KURIR TV

ILKETU SE JAVILO! Muzičar imao predskazanje odlučujuće utakmice za Srbiju: "Osećaj nikada nije prevario"! ONI ĆE NA KRAJU KLEČATI

Mundijal 2022 -

Reprezentativci Sribije odmeriće snage sa fudbalerima Švajcarske u trećem kolu Svetskog prvenstva u Kataru. Ovo je ujedno i odlučujući meč za prolaz Orlova, ali on i te kako zavisi od ishoda sa utakmice između Brazila i Kameruna.

Dragan Stojković Piksi svestan je situacije, kao i neizmerenih računa protiv gorepomenutog rivala , s' toga ovaj meč će izazvati potpunu euforiju. Srbija će biti oslabljena u defanzivnoj liniji, jer Veljković neće nastupiti usled povrede, a prognozira se, da bi starter mogao da bude Stefan Mitrović.

Muzičar Dragan Ilić Ilke, bivši član grupe "Generacija 5", gostovao je kod Ivana Gajića u Pulsu Srbije gde se dotakao današnje odlučujuće utakmice za Srbiju. On je, kako je naveo, imao predosećaj rezultata i želeo je da ga podeli sa gledaocima.

00:41

ILKETU SE JAVILO! Muzičar imao predskazanje odlučujuće utakmice za Srbiju: Osećaj nikada nije prevario! ONI ĆE NA KRAJU KLEČATI

- Ja imam poruku za sve kladioničare. Rezultat će biti 2:1 za Srbiju neka stave koliko god hoće, biće love. Imam neki predosećaj, javilo mi se nešto. Par puta sam imao neku situaciju i taj osećaj me nije prevario. Ja moram da odem, nema šanse da ne odem - rekao je Ilke.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track