SCENA KOJA JE OBIŠLA PLANETU: Slavio sa igračima istorijski uspeh, a onda je ugledao svoju MAJKU i odmah je BRIZNUO U PLAČ (VIDEO)
Foto: Odd ANDERSEN / AFP / Profimedia

SLOMILE GA EMOCIJE

SCENA KOJA JE OBIŠLA PLANETU: Slavio sa igračima istorijski uspeh, a onda je ugledao svoju MAJKU i odmah je BRIZNUO U PLAČ (VIDEO)

Mundijal 2022 -

Heroj Maroka, selektor Valid Regragi, nije mogao da obuzda emocije kada je nakon velikog trijumfa ugledao svoju majku na tribinama.

Maroko je najveća senzacija ovogodišnjeg Mundijala u Kataru. Igrali su sjajno u grupnoj fazi, uspeli da se plasiraju u osminu finala iako su važili za autsajdere u grupi, a onda su protiv Španije napravili novo čudo. Posle boljeg izvođenja penala eliminisali su velikog favorita i ostvarili istorijski uspeh - plasman u četvrtfinale Svetskog prvenstva.

Junak Maroka, selektor Valid Regragi, bio je u centru pažnje nakon meča sa Španijom. Dobio je nestvarne ovacije sa tribina, završio na rukama svojih igrača, ali je uspevao da iskontroliše emocije... Sve dok nije ugledao svoju majku na tribinama stadiona.

U tom momentu se potpuno slomio, emocije su eksplodirale a mladi stručnjak je briznuo u plač.

Prišao je svojoj majci i znažno je zagrlio. Ona mu je čestitala na velikom uspehu i pokazala koliko je ponosna na svog sina, a ova emotivna scena obišla je čitav svet.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track